053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.

Vacatures bij TS24

TS24.nl is één van de grootste online winkels in gereedschappen van Nederland. Daarnaast hebben we een stevige marktleiderspositie met onze poets- en polijstmachines. TS24 is van een klein studentenbedrijf uitgegroeid tot echte onderneming. Er heerst een informele sfeer en met een jong (gemiddeld 28 jr.), dynamisch en hardwerkend team bouwen we aan een grotere toekomst.

Op dit moment hebben wij 4 vacatures waarin jij wellicht ons team kan versterken:

GEZOCHT: leergierige marketingcommunicatie stagiair

Wil jij graag meer leren over e-commerce, marketing en ben je nieuwsgierig aangelegd? Kom dan stagelopen bij TS24! Per 1 september 2017 zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair die de online wereld beter wil leren kennen. Als marketingstagiair ga je je onder andere bezighouden met prijsonderzoek, marketingcampagnes bedenken, social media, PR enzovoorts. Je zet je breed in en wij helpen je in je ontwikkeling op diverse gebieden.

wat ga je voornamelijk doen?

WAT ZOEKEN WE?

WAAR STA JE IN DE ORGANISATIE?

​Vanaf dag één draai je mee in ons team. We zien je als onze collega en betrekken je volop bij alle werkzaamheden. Alleen maar koffie halen (mag wel ;)) of toiletpapier aanvullen is er niet bij.

WAT WIJ JOU BIEDEN!

Een stageplek waarin je je kunt ontwikkelen en waar je kunt groeien. TS24 groeit en al haar medewerkers ook. Verder krijg je een vaste werkplek, op een kantoor dat je deelt met je collega's. Hieronder ook jouw directe begeleiders. We hebben een open cultuur, met korte lijnen, en lopen graag bij elkaar binnen. En natuurlijk houden we van een gezellige vrijdagmiddagborrel! Dat we elke dag aan het werk gaan met collega's die we respecteren, waarderen en graag mogen is voor ons heel belangrijk, we zoeken iemand die deze waarden deelt!

WAT GA JIJ MOOI MAKKELIJK MAKEN VOOR TS24?

Denk jij ons te kunnen versterken met jouw enthousiasme? Stuur ons dan je CV en motivatie. Mailen kan naar alexander@ts24.nl

Vacature: Inkooptalent voor DHZ-webshop!

Vacature inkoper fd Gazelle 2015 en Deloitte Fast50
 

Wij zoeken voor ons sterk groeiende bedrijf, TS24.nl, een getalenteerde en ervaren inkoper.

Jouw positie in de organisatie:

Je wordt onze Inkoper. Dit is jouw afdeling. Op dit moment bestaan de dagelijkse taken uit het versturen van inkooporders en zorgen voor het controleren van de gemaakte inkoopcondities. Wanneer TS24 in dit tempo blijft groeien is het wenselijk dat een inkoopsysteem de dagelijkse taken overneemt zodat er meer focus komt op het assortiment, prijzen en condities. Jij wordt het aanspreekpunt tussen leveranciers en TS24. Van belang is dat je een eigen mening hebt, welke je toetst bij de mensen om je heen. Platte organisatie, korte lijnen en veel mogelijkheden voor eigen inbreng.

Resultaatgericht | Analytisch | Zelfstandig

Wat wij jou bieden!

Een baan waarin je kan groeien. TS24 groeit en haar medewerkers ook. Je begint direct als onze inkoper en zult daarbij geholpen worden door onze systematiek en onze kennis. Daarnaast uiteraard een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je een werkplek in een groeiend bedrijf met nu 11 jonge, getalenteerde collega's (18 - 35 jr.). We hebben een open cultuur en lopen graag bij elkaar binnen. Elke 2 weken vindt er een professioneel overleg plaats in de vorm van een scrum / sprint en kom je zo ook te weten wat je collega’s allemaal doen. Wij sparren onderling graag over onze ideeën en de taken waarmee we bezig zijn. Echter hebben we ook allen onze trots en verdedigen onze ideeën graag met passie. Je werkt graag samen met collega's die je waardeert en aan het eind van de dag doe je zo nu en dan ook graag een biertje mee. We lunchen elke dag samen met het hele bedrijf. Een paar keer per jaar gaan we met zijn allen op pad.

Resultaatgericht | Analytisch | Zelfstandig

Vereiste vaardigheden:

Pre:

Werkniveau en ervaring:

Opleidingsniveau:

Wat ga jij mooi makkelijk maken voor TS24?

Denk jij ons te kunnen versterken met jouw kennis en kunde, dan zien we graag jouw CV / trackrecord en motivatie tegemoet! Mailen kan naar jobs@ts24.nl

Gezocht PHP-programmeur!

Wij zoeken voor ons ontwikkelteam een enthousiaste en ambitieuze PHP-programmeur. Onze website wordt dagelijks door velen bezocht en op allerlei manieren op de proef gesteld. Veranderende eisen in het marketinglandschap, wensen van collega’s: de ontwikkeling aan onze systemen staat nooit stil en daarom hebben wij versterking nodig.

Wij zoeken een starter op de arbeidsmarkt of iemand met enige jaren ervaring. Ook al heb je wellicht nog geen betaalde opdrachten of loondienst achter de rug: Als jouw kennis van PHP up-to-date is en je kan dit aantonen met gedane projecten dan zit je bij ons goed. We zoeken een starter omdat we onderdeel willen zijn van jouw ontwikkeling, je hebt je skills en tools op orde, maar je wilt je nog graag ontwikkelen.

Vereiste vaardigheden:

PHP, je kent alle dagelijkse functies, kent de mogelijkheden en de beperkingen en weet waar je moet zoeken.
HTML, je kent 95% van de tags en weet wat ze doen.
CSS, je bezit de vaardigheden om met de beschikbare opgemaakte elementen te kunnen werken.

Pre:

Werkniveau en Ervaring:

Junior - medior. Je komt in aanmerking voor deze functie als starter op de arbeidsmarkt of met enige jaren ervaring. Het voornaamste is dat je graag codeert. Je code is op niveau en je houdt je kennis van PHP en MySQL steeds up to date. Een jarenlange ervaring is dus niet nodig, maar je begrijpt wel wat coderen op specificaties inhoudt. We verwachten dat je in je vrije tijd ook projecten onderhoudt en dit ook kan laten zien. Zelfstandig kunnen werken is een must.

Opleidingsniveau:

MBO / HBO / WO. Een goede programmeur word je niet op school, het werk- en denkniveau van je collega's is tenminste HBO, het is belangrijk dat je je daarin thuis voelt, mee kan komen en kan samenwerken. Daarnaast kan je instaan voor de kwaliteit die je levert.

Jouw positie in de organisatie:

Je krijgt een coach (senior-developer) die je zowel functie-inhoudelijk als persoonlijk zal ondersteunen. De opdrachten worden aangeleverd vanuit de gehele organisatie. De feedback zal je zowel krijgen van de interne opdrachtgever als je coach.
Van belang is dat je een eigen mening hebt, welke je toetst bij de mensen om je heen.
Platte organisatie, korte lijnen en veel mogelijkheden voor eigen inbreng.

Wat ga je doen?

Nieuwe (responsive) template van TS24 helpen doorvoeren (Note: CSS wordt aangeleverd). 

Van belang is dat je een eigen mening hebt, welke je toetst bij de mensen om je heen. Ondersteunen bij de verbeteringen en bugfixing van onze webshop
Ondersteunen bij nieuwe platformen die we in gebruik gaan nemen
Meedenken in technische oplossingen die ondersteunen bij de groei van TS24.

Wat wij jou bieden!

Een baan waarin je kan groeien. TS24 groeit en haar medewerkers ook. Ontwikkelen is een fundamenteel onderdeel van TS24, ontwikkeling van onze systemen en ontwikkeling van onze mensen. Daarnaast uiteraard een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je een werkplek in een groeiend bedrijf met nu 11 jonge collega's (18 - 35 jr.). Jouw werkplek staat op een kantoor dat je deelt met 3 collega's, waaronder jouw coach. We hebben een open cultuur en lopen graag bij elkaar binnen. Wij sparren onderling graag over onze ideeën en de taken waarmee we bezig zijn. Echter hebben we ook allen onze trots en verdedigen onze ideeën graag met passie. Je werkt graag samen met collega's die je waardeert en aan het eind van de dag doe je zo nu en dan ook graag een biertje mee. We lunchen elke dag samen met het hele bedrijf. Plaagstootjes onderling en een gezonde dosis sarcasme zijn hier aan de orde van de dag. Een paar keer per jaar gaan we met zijn allen op pad: weekendje zeilen, een dag trialbike-rijden in Enschede of kamperen in de Ardennen. Dat we elke dag aan het werk gaan met collega's die we respecteren, waarderen en graag mogen is voor ons heel belangrijk, we zoeken iemand die die waarden deelt!

Wat ga jij mooi makkelijk maken voor TS24?

Denk jij ons te kunnen versterken met jouw enthousiasme? Stuur ons dan je CV en motivatie. Mailen kan naar alexander@ts24.nl

TS24 legt uit

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Met welke how-to kunnen wij de klus makkelijker maken?"

Wilmer - Contentmedewerker

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.