Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Garantie

Wij garanderen dat onze producten en diensten van hoge kwaliteit zijn. Stuur bij defecten in het garantietermijn altijd een mailtje naar klantenservice@ts24.nl, we helpen je graag verder. Om je snel te helpen is het aan te raden om foto's van het defect en het ordernummer bij de e-mail te voegen.

Zo kunnen we samen kijken naar een passende oplossing. Het product dient via het normale retourprocesgeretourneerd te worden. De gehele procedure voor het retour zenden van producten kun je vinden in het retourformulier

Algemeen

Bij alle producten van TS24 geldt dat deze producten terug gezonden dienen te worden naar onze logistieke partner: Montapacking Lelystad B.V., Zuiveringweg 21,8243PZ, Lelystad (NL). Op al onze poetsaccessoires, zoals poetsschijven, steunschijven, en andere accessoires zit geen garantie.

Wanneer artikelen niet goed zijn bij ontvangst dien je dit meteen te melden bij de klantenservice. Hierna vervalt elke vorm van claim op garantie. 

Tevens vallen alle verbruiksartikelen die onderhevig zijn aan slijtage, niet binnen de garantie bepalingen; zaagbladen, zaaglinten, brandstof, lonten, lampen, borstels, hulpstukken voor hogedrukreinigers, koelleiding, koppelingen, las-elektroden, lasdraad, oliën, chemicaliën, etc. Op koopjes artikelen wordt alleen garantie gegeven als dat is aangegeven.

Verdere details kun je hieronder nalezen. 

Defecten binnen de garantie termijn

Bij een vakkundige montage en als het apparaat of product wordt gebruikt voor het doeleinde waarvoor het is ontworpen, geldt bij TS24 een garantie van 24 maanden. 

Garantieaanspraken verrichten wij nooit ter plaatse bij de klant. Bij het oplossen van een klacht, nemen wij de keuze voor om deze op te lossen door het leveren van een vervangend onderdeel of product. 

Door derden gemaakte kosten i.v.m reparatie of vervanging van het betreffende product, worden nimmer vergoedt door TS24.nl

Indien je de keuze maakt garantieaanspraak te claimen voor retourzending, dien je ons dit altijd vooraf te verwittigen per e-mail.

Na het ontvangen van goedkeuring door TS24, dient het betreffende product compleet en in goede staat franco aan ons te worden toegezonden.Goederen die bij ons worden aangeboden zonder aanmelding, kunnen geweigerd worden.

Aanspraak maken op de garantie, betekent niet automatisch creditering. TS24.nl  heeft de keuze het betreffende product te repareren, vervangen of vervangende onderdelen toe te zenden. Verzendkosten worden vergoed, indien de garantieclaim wordt geaccepteerd.

Airconditioners

Alle door ons geleverde wand airco’s (Quick-Connect airco’s uitgezonderd) dienen door een erkend installateur te worden geïnstalleerd. Indien geen schriftelijk door ons erkend bewijs van installatie kan worden overlegd vervalt iedere vorm van garantieaanspraak. (STEK erkend is geen verplichting). TS24 heeft zelf geen installateurs in dienst voor het installeren van airconditioners. 

TS24 legt uit

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Miauw!"

Baco - Manager ontstressen

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.