Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Over ons, TS24 BV

TS24.nl: al sinds 2005 hét Internet Warenhuis voor de Doe-het-Zelver

Maakt het Mooi Makkelijk

Impressum

 

TS24
Keurenplein 41
Postbox A2030
1069 CD Amsterdam 
Nederland
Tel: +31 (0)53-4283600 
E-mail: klantenservice@ts24.nl

            

KvK-nummer: 08140541 
BTW-nummer: NL817092808B01 
Bank: ABNAMRO 
Rekening: 471700975 
BIC: ABNANL2A 
IBAN: NL33 ABNA 0471 7009 75

Geschiedenis

In 2005 zijn Ronald en Ruud Scholten, vader en zoon, begonnen met het verkopen van poetsmachines en kachels via het internet. Onder de naam www.toolshop24.nl zijn zij in februari 2006 een bedrijf gestart met het idee een webshop op te zetten voor de doe-het-zelver in Nederland. Wat zij niet konden weten was dat de keuzes die zij destijds maakten, effect zouden hebben op de manier waarop wij het bedrijf nu, anno 2020, nog steeds laten groeien.

Ondertussen is TS24 een nieuwe koers gaan varen. in 2020 zal TS24 haar logistieke activiteiten volledig hebben uitbesteed en zal de focus van het assortiment verder toegespitst worden op klimaatbeheersings producten zoals airconditioners, plafond ventilatoren, warmte-bron pompen en boilers en andere soortgelijke artikelen.

Principe van de Golden Circle - Why, How, What...

Building a better place. We willen bouwen aan ons systeem, bouwen aan onze relaties, bouwen aan ons klantenbestand, bouwen aan ons assortiment, bouwen aan onze klantvriendelijkheid, bouwen aan de manier waarop we samenwerken. Bouwen. TS24 is voor ons de bouwsteen die we nodig hebben om te doen wat we leuk vinden en waar we voor staan.

Wij zijn persoonlijk en professioneel, op TS24 kan je bouwen. Wij zijn direct, benaderbaar en professioneel. Een betrouwbare en berekenbare partner. Wij bieden kennis en producten aan, verlenen service waar nodig en denken mee in oplossingen.

Een breed assortiment van airconditioners, plafond ventilatoren, tuingereedschappen en andere soortgelijke artikelen.

Mission Statement van TS24

TS24 gaat voor een hoge klanttevredenheid en een toegankelijke complete online shopervaring voor gebruikers die op zoek zijn naar goed geprijsde airco systemen en artikelen voor auto, tuin, huis en bedrijf. Ons team is gedreven, flexibel, professioneel en persoonlijk. Het dynamische assortiment is eerlijk geprijsd, van goede kwaliteit en wij dragen zorg voor krachtige service voor, tijdens en na jouw aankoop.

TS24 heeft in haar relatief korte geschiedenis veel veranderingen meegemaakt, zichtbaar en op de achtergrond. Dit is niet iets wat achter ons ligt, maar een continu proces waarin we zoeken naar nieuwe mogelijkheden, in marktbenadering, assortiment samenstelling, representatie, klantenservice als ook bedrijfsmatige processen. Met een gedreven team zoeken we steeds naar het beste voor ons en jou.

TS24 heeft kennis en ontwikkeling op veel fronten in huis en nauwe relaties met kennispartners die hierin ondersteunen. Ieder teamlid is leergierig en denkt graag out-of-the-box. Waar nodig passen we ons aan, sturen we bij en zoeken we naar originele oplossingen. Hoewel iedereen zijn rol heeft binnen het team, denk iedereen hardop mee over alle processen binnen TS24. Dagelijks sluiten we deze gedachten kort en voeden hiermee de groei van ons bedrijf.

TS24 spreekt jou direct aan. Onze houding is niet formeel, zo zijn we onderling niet, zo zijn we niet naar onze relaties. Je kan ons altijd bellen, mailen of benaderen via de chat. Wij zijn er voor, tijdens en vooral ook na je aankoop. Daarnaast denken we vanuit onze persoonlijke beleving en wensen na over de functionaliteit van onze website, richten we het proces in zoals we het zelf prettig vinden en spreken we jou aan zoals wij aangesproken willen worden.

TS24 is gegroeid (en blijft groeien) vanuit een zolderkamer tot een organisatie met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad, 20000 m2 magazijn en meer dan 200.000 contactmomenten per maand. Een professionele houding om dit in goede banen te leiden is hiervoor een must. We voelen ons allen ondersteund in een professionele werkhouding, geholpen door volwaardige, deels zelf ontwikkelde, (bedrijfs)informatiemanagement tools waardoor we juist flexibel, dynamisch en persoonlijk kunnen blijven zonder in te leveren op professionaliteit.

TS24 - professioneel en persoonlijk..

TS24 legt uit

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"TS24, zet de klant op nr 1"

Bloem - Teamleider Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.