Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Bestelinformatie

Als consument heb je recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. TS24.nl conformeert zich aan de Wet Kopen op Afstand. Veilig en zeker voor jou!

Prijzen

De vermelde prijzen op onze website zijn in Euro's en inclusief BTW. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten en eventuele belastingen welke van overheidswege worden opgelegd.

Aanbiedingen / prijsopgaven van TS24.nl zijn niet bindend en gelden slechts als uitnodiging tot het plaatsen van een order. TS24.nl behoudt zich het recht voor haar prijzen en tarieven te wijzigen.

Onze advertenties en productinformaties zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en alle afbeeldingen zijn van de laatste update. Toch sluipen er soms fouten in. Ook worden de vorm en enkele details van de producten soms gewijzigd. TS24.nl kan echter geen enkele claim aanvaarden voor welke fout dan ook (gewijzigde vorm, samenstelling, kleur, afbeelding en/of prijs).

Klachten

TS24.nl doet haar uiterste best om elke bestelling snel en nauwkeurig uit te voeren. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat je toch niet tevreden bent over de afhandeling van jouw bestelling. Graag vernemen wij dit zo snel mogelijk van je per email, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren. Uiteraard mag dit ook per post of telefonisch. Zie hiervoor onze contactpagina met daarop de contactgegevens van TS24.

Na ontvangst van je klacht ontvang je een bevestiging. Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht er meer tijd nodig zijn, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact opnemen met de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk waar TS24 bij is aangesloten.

Mocht een bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid het geschil voor te leggen aan de geschillencommissie. 

Annuleren

Natuurlijk kan het voorkomen dat een bestelling langer op zich laat wachten dan gewenst is. Bij TS24.nl heb je daarom (bijna) altijd de mogelijkheid om bestellingen te annuleren. TS24.nl rekent geen kosten voor het annuleren van de bestelling. Slechts in het geval het gaat om een speciale bestelling (zie Speciale bestellingen) zal een annulering niet mogelijk zijn. 

Hoe te annuleren? 

De snelste en eenvoudigste manier om jouw bestelling ongedaan te maken, is door een e-mail te sturen aan ons algemene e-mailadres klantenservice@ts24.nl. In je email vermeld je de naam waarop de bestelling is geplaatst, de producten en het ordernummer. Tevens vernemen wij graag de reden van het annuleren. Je zal vervolgens binnen één werkdag een bevestiging van jouw annulering ontvangen. 

Als je de overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag dat op de factuur vermeldt staat binnen 14 dagen door TS24.nl terug betaald op het rekeningnummer die je zelf aan ons moet doorgeven. Als je een product retourneert dien je de factuur, die je bij je bestelling hebt ontvangen, ook mee te zenden.

Retourneren

Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze zelf de portokosten voor het terugsturen moeten betalen. TS24 houdt zich het recht voor om voor het retourneren van een product in het kader van Wet Kopen op Afstand administratiekosten te berekenen.

 

Als je jouw product wilt retourneren, ga naar de Retour Aanmelden onder Diensten in jouw account op de website​. Hier zal de manier van retourneren worden aangegeven. Houd er rekening mee dat als je het gekochte item terugstuurt zonder ons hiervan op de hoogte te stellen, het niet verwerkt zal worden. De kosten van verzending zijn voor je eigen rekening.

 • Het kan tot 14 dagen duren (met uitzondering van feestdagen en weekenden) voordat jouw pakket ons magazijn bereikt. Zodra we het pakket in originele staat hebben ontvangen, zullen we jou product omruilen, of een terugbetaling uitvoeren (afhankelijk van de situatie). Daarnaast zul je per e-mail op de hoogte gehouden worden, als alles rond is.

 • Het is altijd zeer belangrijk om het bestelnummer tijdens het retourneren bij te voegen. Dit omdat we jou retourzending pas kunnen accepteren als je bestelnummer bij ons bekend is.

 • Als een product beschadigd, vies of onvolledig wordt geretourneerd, omdat het gebruikt is of iets dergelijks, dan ben jij als afzender verantwoordelijk voor de waardevermindering van het artikel en wordt er een percentage van de terugbetaling berekend en in rekening gebracht.

 • Houdt er rekening mee dat wanneer jouw geld teruggestort wordt, het tot 10 werkdagen kan duren voordat het geld op jouw bankrekening wordt weergegeven.

 • We doen ons uiterste best om alle teruggaven te accepteren. Maar het is onwaarschijnlijk dat een geretourneerde artikel in een ongeschikte staat, wordt geaccepteerd. We zullen het retourneerde product dan naar jou terugsturen. Je moet de terugkerende kosten nemen.

Hoe retourneer je jouw aankoop:

1. Login op onze website (www.ts24.nl of www.ts24.nl)

2. Ga naar "Mijn Klantgegevens"

3. Kies "Retour Aanmelden"

4. Volg de verdere instructies op de website

 *TS24 vergoedt alleen de standaard kosten voor retourzendingen tot een bedrag van 9.95 EUR, mits deze onder de voorwaarden vallen van een garantie aanvraag. 

Belangrijk! Bij het retour sturen heb je als verzender bepaalde regels waaraan je je moet houden. Zo moet het pakket goed verpakt zijn in een omdoos en dien je een bewijs te bewaren dat de goederen verzonden zijn. Tevens moet je rekening houden met de aansprakelijkheid bij het verzenden van goederen via b.v. TNT of PostNL. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke zending. De pakketdienst kan bij standaard pakket verzendingen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen aan het pakket of vermissingen. Dit kan alleen bij het verzenden van goederen met een verzekerde verzending. Zie hiervoor ook de voorwaarden van PostNL. Bij het versturen moet je altijd het bewijs van verzending bewaren: tracking bewijs PostNL is geen bewijs van verzending!

Retouren versturen naar onze logistieke partner:
Montapacking Lelystad B.V.
Zuiveringweg 21
8243PZ Lelystad (NL)

Pallet retour

Producten zwaarder dan 31,5 kg worden op pallets afgeleverd. 

Als je jouw product wilt retourneren, ga naar de Retour Aanmelden onder Diensten in jouw account op de website​. Hier zal de manier van retourneren worden aangegeven. Houd er rekening mee dat als je het gekochte item terugstuurt zonder ons hiervan op de hoogte te stellen, het niet verwerkt zal worden.

 

De palletcollectie wordt uitgevoerd en gepland door TS24 en HST​. Als jouw product oorspronkelijk op een pallet is afgeleverd, moet het product op een pallet worden geretourneerd. Anders wordt jouw retour niet geaccepteerd.

 

De datum en tijd van de palletcollectie moeten worden besproken met onze Klantenservice. Houd er rekening mee dat als je niet aanwezig kunt zijn op het moment van afhalen, je onze Klantenservice minimaal 24 uur van tevoren moet informeren. Anders moet je bezorgkosten betalen voor de gemiste afspraak. Je bent ook verantwoordelijk voor de bezorgkosten voor de nieuwe palletcollectie.

kosten van het retourneren

Deze betaal je in principe altijd zelf. Je kunt je zending aanbieden bij een Pakketpunt van PostNL. Zware zendingen kunnen wij ook laten afhalen, de kosten hiervoor bedragen € 75,00 binnen Nederland en er dient iemand aanwezig te zijn om de goederen op te laten halen. Extra afhaalkosten worden doorberekend, overige tarieven kunt je opvragen via onze website.

Let op! Wanneer je een product op eigen initiatief retour wenst te sturen, worden de kosten van de retourzending niet vergoed. 

 

Afkoelingsperiode / Wet Kopen op afstand / Herroepingsrecht

Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via Internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

Deze uitbreidingen zijn in de wet kopen op afstand opgenomen:

Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen. TS24.nl houdt zich het recht voor om voor het retourneren van een product in het kader van Wet Kopen op Afstand administratiekosten te berekenen. De eis is wel, dat het product ongebruikt is, dat het geen schade heeft, en dat het product inclusief originele verpakking verpakt in een omdoos wordt geretourneerd. Wordt aan deze eisen niet voldaan, houdt TS24 bv het recht voor om hiervoor kosten in rekening te brengen, of het product te weigeren.

De afkoelingsperiode geldt niet in het volgende geval:

Aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt (zie hiervoor het kopje speciale bestellingen).

Speciale bestellingen

Binnen het aanbod van TS24.nl producten zijn een aantal producten die uitsluitend op speciale bestelling geleverd worden. Hieronder vallen de volgende producten:

 

Op maat gemaakte producten voor een klant of reserveonderdelen, die voor een specifieke doel zijn besteld, kunnen niet worden geretourneerd.

 

Foutieve leveringen en beschadigingen

Controleer direct na ontvangst je bestelling op transportschade en manco's (ontbreken van artikelen of een verkeerd geleverd artikel). Ontbreekt er iets of is er schade aan het product, dan moet je dit zo snel mogelijk, doch binnen 24 uur, na ontvangst aan ons melden. Omwille van onder andere onze afspraken met leveranciers en vervoerders kunnen wij deze reclamatie anders niet behandelen. 

Let op: Controleer je bestelling bij aflevering dus direct op eventuele schade. Schadeclaims en/of omruiling achteraf kunnen niet in behandeling worden genomen.

Wat te doen als jouw product bij levering schade heeft?

In eerste instantie volstaan vier foto's van de beschadigde goederen en originele verpakking.

Je kan de foto's sturen naar klantenservice@ts24.nl o.v.v het ordernummer (Bewaar s.v.p. de eventuele beschadigde originele verpakking, omdoos, binnenverpakking en inhoud totdat wij in de gelegenheid zijn gesteld je e-mail te beoordelen en je op de hoogte te stellen van onze bevindingen.)

TS24 legt uit

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

 • Gedegen advies van onze experts
 • Gewoon goede service
 • 14 dagen recht van retour
 • Veilig kopen & betalen
 • Thuisbezorging door PostNL
 • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Service is snel, bij TS24.nl"

Timmy - Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.