Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

FAQ COVID-19

Veelgestelde vragen over bestellen bij TS24.nl in tijden van het coronavirus

Loopt mijn bestelling vertraging op?

Het kan dat jouw bestelling vertraging oploopt door de effecten van het coronavirus. Ook in deze huidige situatie proberen wij onze klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, maar wij kunnen op dit moment niet garanderen dat het bezorgproces verloopt zoals je van ons gewend bent. Het afhandelen van bestellingen duurt momenteel langer dan normaal en ook onze verzendpartners beleven topdrukte in deze tijd. Houd daarom rekening met een mogelijke extra levertijd van 2 tot 4 werkdagen. We hopen op je begrip.

Hoe gaat de bezorging momenteel in zijn werk?

Uiteraard volgen wij en onze bezorgpartners de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dat betekent momenteel dat de bezorger aan de deur minstens 1,5 meter afstand houdt en het pakket contactloos bezorgt.

Is mijn bestelling al verstuurd?

In je account kun je altijd de status van je bestelling bekijken. Ook ontvang je per e-mail een track & trace-code zodra je order onderweg is. Hiermee volg je jouw zending gemakkelijk online. Heb je nog geen track & trace-code ontvangen? Dan kun je ervan uitgaan dat je bestelling nog niet is verstuurd. De levertijd kan momenteel iets langer zijn dan gewoonlijk, dus we vragen om je geduld. Denk je toch dat er iets is misgegaan met je order? Of duurt het wachten nu wel heel lang? Neem dan per e-mail contact op met onze klantenservice. Geef hierin duidelijk je bestelnummer aan, dan kunnen we je zo goed en snel mogelijk helpen.

 

Hoe zit het momenteel met retourneren?

Uiteraard kun je ook nu producten die je niet wilt houden binnen 14 dagen na levering naar ons terugsturen. Dit doe je op de gebruikelijke manier, door in je account een retour aan te melden en de verdere instructies op te volgen. Je brengt het pakketje zelf naar een postkantoor of servicepunt dat open is. Houd er rekening mee dat de retourverwerking iets langer duurt dan normaal. 

Waar kan ik terecht met een vraag over een van jullie producten?

Er komen veel vragen bij ons binnen in deze periode, waardoor het waarschijnlijk wat langer duurt voordat je antwoord van ons krijgt. Gelukkig vind je op onze website een heleboel nuttige informatie over (het gebruik van) onze producten, bijvoorbeeld in onze how-to’s. Het is daarom slim om deze door te nemen voordat je contact met ons opneemt. Kom je er toch niet uit? Dan helpen we je uiteraard graag. Stuur ons een mail met je vraag, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

 

Kan het virus worden overgedragen via een pakket?

Het RIVM geeft aan dat de kans heel klein is dat je besmet raakt met het coronavirus door spullen (zoals pakketjes en andere poststukken) of oppervlakken aan te raken of vast te pakken. Uiteraard is het verstandig om ook hier de geldende hygiënemaatregelen toe te passen. Zorg er dus voor dat je na ontvangst van het pakket niet je gezicht aanraakt en was zo snel mogelijk je handen. Zo is de kans minimaal dat je op deze manier besmet raakt en kun je dus met een gerust hart online blijven winkelen.

Blijven jullie bezorgen?

Ja, zolang dat mag en verantwoord is voor jou als klant, onze leveranciers, verzendpartners en onszelf. Wij kunnen op dit moment niet inschatten welke nieuwe regels er eventueel nog volgen, maar houden de maatregelen die het kabinet neemt ter bestrijding van het coronavirus uiteraard nauwlettend in de gaten. Mocht de situatie veranderen, dan lees je dat op onze website. 

 

TS24 legt uit

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Service is snel, bij TS24.nl"

Timmy - Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.