Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar how-to overzicht Kies een andere how-to

How-to: De voordelen van een split unit airco voor jouw onderneming!

Ben jij als ondernemer bang dat de kosten omhoog zullen schieten als je in de ruimte van jouw onderneming een airconditioning plaatst?

Als ondernemer is het erg belangrijk om niet te hoge onvoorziene kosten te maken. Bij de gedachte aan het aanschaffen van een airconditioner wordt er vaak gedacht dat dit hoge kosten met zich mee zal brengen en dat het niet het hele jaar gebruikt zal worden. 

Dit hoeft niet zo te zijn! Het is erg belangrijk om te kijken naar wat je nodig hebt en wat er mogelijk is. Heeft je onderneming één of meerdere ruimtes? Hoe groot is de ruimte? Heb je ruimte aan de buitenkant van het pand?

Waarom je zou kiezen voor EEN AIRCO SPLIT UNIT

Een airco split unit bestaat uit twee belangrijke delen: een binnenunit dat aan de wand wordt geïnstalleerd en een buitenunit dat aan de buitenkant van het pand wordt bevestigd. Dit type airco verkoelt, ontvochtigt en verwarmt.

Een airco split unit heeft een krachtig vermogen en is geschikt voor grotere ruimtes. 

Het is nauwelijks hoorbaar, want de buitenunit zit aan de buitenzijde van het pand. Zo kun je heerlijk rustig doorwerken. 

Een split unit airco is erg interessant als ondernemer, omdat het ook de mogelijkheid geeft om er een multi split airco unit van te maken, waarbij je meerdere ruimtes tegelijkertijd kunt koelen en verwarmen. Ook kun je, in combinatie met zonnepanelen, de kosten omlaag brengen! 

Wil je hier meer over weten? Lees dan onze how-to: Zo werkt een airco split unit.

voorkom hoge stookkosten

Tijdens de wintermaanden wordt er veel gestookt en in de zomer zoeken we allemaal verkoeling. Dit kan ervoor zorgen dat de kosten flink omhoog kunnen gaan tijdens deze seizoenen. Een split unit airco is multifunctioneel, omdat het niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen. 

De meeste split airconditioningsystemen zijn energiezuinig en hebben minimaal een energielabel A. Een goed aircosysteem is zelfs veel energiezuiniger is dan een CV ketel.

Zo kan er energiezuinig worden verwarmd en gekoeld en kun jij als ondernemer op een eenvoudige manier op je kosten besparen!

WAT IS EEN MULTI SPLIT AIRCO?

Als je meerdere ruimtes hebt binnen je onderneming, is het belangrijk om naar de mogelijkheden te kijken om een multi split airco aan te schaffen. Zo kun je meerdere ruimtes tegelijkertijd koelen en verwarmen en hoef je niet voor elke ruimte een aparte split unit aan te schaffen. 

Afhankelijk van de hoeveelheid binnenunits heb je een airco duo split unit, airco trio split unit, airco quattro split unit, en airco penta split unit. Per binnenunit, heb je een aan- en afvoerleiding voor het koudemiddel nodig.

Ook hier kan je meer over lezen op onze how-to: Zo werkt een airco split unit.

KIES JE VOOR EEN MULTI SPLIT AIRCO OF EEN LOSSE SPLIT AIRCO?

Heeft jouw onderneming maximaal 2 ruimtes die je wilt verkoelen? Of heb je een groter pand met minimaal 3 ruimtes?

Multi split airco units zijn een stuk geavanceerder en daardoor ook een stukje duurder dan single/losse airco split units. Bij een maximum van 2 ruimtes kan je kiezen tussen twee losse airco single units of een airco duo split unit (oftewel twee binnenunits en één buitenunit).

Maar vanaf drie binnenunits kan een multi split airco voordeliger zijn. Het is daarom belangrijk om te kijken naar wat het best bij jouw onderneming past. 

waar je op moet letten bij de aanschaf van een split uniT airco

DE VOORDELEN VAN EEN SPLIT UNIT AIRCO VOOR EEN ONDERNEMER

*Wij raden aan de installatie door een professional te laten doen. TS24 kan helaas niet de installatie van airco split units verzorgen.

Geïnteresseerd in een airco split unit? Bekijk ons gehele assortiment airco split units hier.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?
Neem dan contact op met de klantenservice van TS24.
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina. Contact Stel ze gerust.
Of stuur een e-mail naar: klantenservice@ts24.nl.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Deel deze how-to

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"TS24, zet de klant op nr 1"

Bloem - Teamleider Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.