Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 50 euro.
Terug naar Luchtgordijnen Kies een ander Luchtgordijnen product

Spirair Essensse Neo Elektrisch luchtgordijn 150cm met Regelmodule Basic

 • Detailfoto 1 van Spirair Essensse Neo Elektrisch luchtgordijn 150cm met Regelmodule Basic - TS24.be
 • Detailfoto 2 van Spirair Essensse Neo Elektrisch luchtgordijn 150cm met Regelmodule Basic - TS24.be
 • Detailfoto 3 van Spirair Essensse Neo Elektrisch luchtgordijn 150cm met Regelmodule Basic - TS24.be
€ 1.679,95
€ 1.198,95
€ 481,00 = 29 %
 • Geen verzendkosten
 • Geschikt tot een deurhoogte van 3.2 meter
 • Hoog rendement
 • Incl. Regelmodule
3 tot 6 Werkdagen
Gratis!
VCES2B150E1ACSET
2 Jaar
Waarom bij TS24 shoppen?
 • Gedegen advies van onze experts
 • Gewoon goede service
 • 14 dagen recht van retour
 • Veilig kopen & betalen
 • Thuisbezorging door POSTNL
 • Kies zelf uw afleverdag en tijd
Enthousiaste klanten
Onze keurmerken

Beschrijving

Het Spirair Essensse Neo Elektrisch luchtgordijn 150cm is de oplossing om altijd de deuren van je winkel op te kunnen laten staan. Dit zorgt voor een uitnodigend gevoel voor de bezoekers. Daarom is dit luchtgordijn geschikt voor winkels, restaurants, cafés, kantoorgebouwen, luchthavens en winkelcentra. Dit luchtgordijn zorgt ervoor dat in de koudere maanden de koude lucht buiten blijft en de warmte van je winkel bewaard blijft.

Wat is een luchtgordijn

Een luchtgordijn is eigenlijk niets anders dan een onzichtbare deur van luchtstromen, stromend van boven de ingang van het pand tot aan de vloer. Dankzij een luchtgordijn houd je warme lucht binnen, terwijl het buiten koud is. Of andersom. Zo zorg je dus het hele jaar voor een aangenaam klimaat voor jezelf, je klanten en je personeel.

Maar wat zijn dan precies de voordelen van een luchtgordijn

Een luchtgordijn heeft meerdere voordelen. Klanten zijn sneller geneigd om naar binnen te lopen dan wanneer de deuren gesloten zijn. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de mensen eerder een winkel binnenloopt met open deuren dan een winkel die de deuren dicht heeft.

Een ander belangrijk voordeel is de besparing op de energiekosten. Doordat het luchtgordijn de warme lucht binnen houdt heb je geen onnodig warmteverlies. Het is bijvoorbeeld al zo dat wanneer een deur gemiddeld 10x per uur opengaat de aanschaf van een luchtgordijn en het gebruik hiervan vele malen goedkoper is dan de kachel die aan moet staan.

Als je precies wilt weten hoeveel je kunt besparen met een luchtgordijn, stuur dan een bericht naar ons email adres: klantenservice@ts24.nl. Zet hierin de afmetingen van de ruimte en de deur en je gegevens.

Wat zijn de voordelen van een Essensse Neo Elektrisch luchtgordijn

De Essensse Neo Elektrische luchtgordijnen zijn de nieuwste luchtgordijnen van Spirair. Deze luchtgordijnen zijn speciaal ontwikkeld met het oog op rendement, gebruiksvriendelijkheid en stijl.

De Essensse Neo maakt gebruik van de nieuwste techniek wat ervoor zorgt dat er geen onnodig energieverlies wordt geleden. Voor het uitblazen van de lucht wordt gebruik gemaakt van een Straw System. Dit systeem zorgt ervoor dat de lucht strak naar beneden wordt geblazen en is daarmee instelbaar in hoeken van 3 tot 15 graden. Hierdoor krijg je een hogere luchtverplaatsing, maar met minder geluid. Wanneer er iemand onder het luchtgordijn doorloopt zal deze dus geen hinder hebben van het harde geluid dat je wel eens bij andere gordijnen hoort.

De lucht wordt aangezogen via de voorkant van het luchtgordijn. Deze is uitgerust met een metalen plaat waar hexagonale gaten in zijn gemaakt. Dit zorgt voor een maximale open ruimte, maar zorgt gelijktijdig ook voor een filter effect waardoor er minder vuil in het apparaat komt. Deze plaat zit ook aan de bovenkant wat voor een betere koeling van de onderdelen zorgt.

De verwarming maakt gebruik van ZIG-ZAG-technologie wat voor een sterkere verwarming zorgt, maar met minder vermogen. Ook zit de verwarming na 40 seconden al op 100% rendement. Daarnaast beschikt dit luchtgordijn over een eigen thermostaat wat voor extra veiligheid zorgt.

Producten uit deze set

Product info Levertijd Aantal Prijs
Spirair Essensse Neo Elektrisch luchtgordijn 150cm
Spirair Essensse Neo Elektrisch luchtgordijn 150cm
3 tot 6 Werkdagen 1 x € 1.119,00
Spirair Essensse Regelmodule Basic
Spirair Essensse Regelmodule Basic
3 tot 6 Werkdagen 1 x € 199,95

 

De totaalprijs van de afzonderlijke producten is € 1.318,95. De prijs van de set die u nu bekijkt is € 1.198,95. Uw voordeel als u deze set aanschaft bedraagt € 120,00.

Specificaties

Waarde Eenheid
Frequentie 50 Hertz
Geluidsniveau 55.1 dB(A)
Warmtevermogen uitgang 10 kW
Geschikt voor hoogte 3.2 Meter
Luchtverplaatsing 2250 m3/uur
Diepte 38 Centimeter
Gewicht 32.6 Kilogram
Hoogte 26 Centimeter
Aansluitspanning 400 Volt
Verbruik 200 Watt

Handleidingen

Download van TS24.be
ESSENSSE_NEO_EN-DE_06-0-2017.pdf (14.17 MB)

Vraag & Antwoord

Tettero
20-02-2021

Hallo, Voor mijn raam en deur in de keuken (200 Cm breed totaal ) zoek ik een luchtgordijn die niet teveel stroom verbruikt. Boven het raam hebben we een stuk ruimte van 30 Cm waar deze zou kunnen hangen. Eventueel bestaat het ook met bedienbaar met een app. Ik zie graag een reactie met een prijs daarin. Oja bovenkant naar vloer is 210 Cm.Alvast bedankt voor reactie.

Ruud
20-02-2021

Beste klant, deze units verwarmen en blazen ongekoelde lucht. De verwarmingsoptie neemt minimaal krachststroom. Heeft u deze aansluiting in uw huis?

Beoordelingen van klanten

Dit artikel is nog niet beoordeeld door klanten van TS24.

Deel dit product

Andere productgroepen uit Verwarming en Radiator

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

 • Gedegen advies van onze experts
 • Gewoon goede service
 • 14 dagen recht van retour
 • Veilig kopen & betalen
 • Thuisbezorging door PostNL
 • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Snelle service "

Postnl - Pakketjes binnen Nederland en Belgie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.