053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar how-to overzicht Kies een andere how-to

How-to: Hoe laat ik mijn keukenblad weer glimmen?

Door het dagelijks gebruik van de keuken is het onderhoud heel belangrijk. Na het gebruik van het werkblad wordt reiniging met Lithofin MN Easy Clean aangeraden. Dit product lost vettige vervuilingen op die niet meer kunnen worden verwijdert door een vochtige spons. Daarnaast zorgt Easy Clean voor extra bescherming van je keukenblad.

Hoe werkt Lithofin Easy Clean?

Spuit een kleine hoeveelheid op het vettige oppervlak. Laat dit vervolgens kort inwerken om het daarna weg te poetsen. Voor een optimale bescherming moet de impregnering van tijd tot tijd worden herhaald. Eerst wordt de plaats zorgvuldig gereinigd, daarna wordt het keukenblad geïmpregneerd met Lithofin Vlekstop W. Doe dit middel op een schone en droge doek. Wrijf het vervolgens gelijkmatig in over het keukenblad. Laat het oppervlak enkele uren drogen.

Lithofin Vlekstop op natuurstenen keukenbladen

Keukenwerkbladen worden blootgesteld aan oliën en vetten. Een beschermende behandeling door Lithofin Vlekstop is niet overbodig. Hiermee voorkom je vlekken op jouw (natuurstenen) keukenblad. Wil je gebruik maken van dit middel? Houd dan rekening met de volgende criteria:

5 stappen om je keukenblad te reinigen met Lithofin

Stap 1: Giet de vlekstop over in een emmertje of schoon verfbakje. Verwerk het niet direct vanuit de fles op het oppervlak.

Stap 2: Met een brede kwast smeer je het middel gelijkmatig 1 of 2 keer over het oppervlak. Zorg voor een gelijkmatige verdeling op het gehele oppervlak en de randen. 

Stap 3: Laat de impregnering gedurende 15 minuten inwerken. ​Indien het keukenblad te snel opdroogt breng je gewoon iets meer aan. 

Stap 4: Verwijder je zorgvuldig alle productresten met een absorberende doek. ​Verwerk ook de achterkant en de uitsparingen. Vergeet hierbij niet de plekken die in aanraking kunnen komen met het stoom van de afwasmachine.

Stap 5: Laat het werkblad de volgende 24 uur drogen en bescherm het tegen vocht.

Heb je nog vragen over Lithofin producten?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of wil je meer informatie over onze producten? Vraag het ons! Mail naar klantenservice@ts24.nl. Bel in Nederland naar 053-4283600 (09:00-17:30) en vanuit België naar 03-8080485 (09:00-17:30).

Deel deze how-to

Deel via e-mail Druk deze How-to af Deel deze How-to op Facebook Deel deze How-to op Twitter Deel deze How-To op Google Plus Deel deze How-to op Google Plus

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"From Russia with Love"

Oksana - Project Manager

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.