Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar how-to overzicht Kies een andere how-to

How-to: Waarvoor gebruik je een industriële stofzuiger?

Een stofzuiger voor thuisgebruik is niet geschikt voor het opzuigen van cement of steen. Een waterstofzuiger is vaak niet geschikt voor chemische vloeistoffen of olie. Op de werkvloer wordt hierdoor al snel naar een industriële stofzuiger gegrepen en wij vertellen je waarom!

Waarom een industriële stofzuigen?

Een industriële stofzuiger levert al jarenlang oplossingen voor vrijwel ieder stofprobleem. Bijna alle (gezondheidsgevaarlijke) stoffen, vloeistoffen, sludge en gassen worden moeiteloos gezogen en gefilterd. Of het om kleine of juist grote hoeveelheden gaat, alle varianten zijn mogelijk. Een industriële stofzuiger kan voor de volgende zaken worden ingezet:

Waar moet je opletten bij de aanschaf?

Er zijn veel verschillende functies waar een industriële stofzuigen voor kan worden ingezet. Om te weten welke het best bij jou past, moet je jezelf de volgende vragen stellen:

De stofzuigers kunnen erg verschillen in kwaliteit en mogelijkheden. Het is daarom belangrijk om te weten waar je naar zoekt. Een paar voorbeelden van industriële stofzuigers zijn bijvoorbeeld fijnstofzuigers, oliezuigers en accustofzuigers.

Aansluiten op machines

Een groot verschil tussen een industriële en een normale stofzuiger, is dat je deze kan aansluiten op apparaten. Dit kan bijvoorbeeld op een zaagmachine, freesmachine of schuurmachine. Het aansluiten op apparaten brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo wordt het stof gelijk opgezogen en valt het niet eerst op de grond of dat het in de lucht blijft dwarrelen. Als je werkt met een frees- of schuurmachine komt er vaak fijnstof vrij. Deze wordt ook gelijk opgezogen mits de machine is aangesloten op het apparaat.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of wil je meer informatie over onze producten? Vraag het ons! Mail naar klantenservice@ts24.nl. Bel in Nederland naar 053-4283600 (van 09.30-11:30 + 15:00-17:00 uur) en vanuit België naar 03-8080485 (van 09.30-11:30 + 15:00-17:00 uur).

 

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?
Neem dan contact op met de klantenservice van TS24.
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina. Contact Stel ze gerust.
Of stuur een e-mail naar: klantenservice@ts24.nl.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Deel deze how-to

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Een ruim aanbod en 10 jaar garantie"

Westinghouse Lighting - Leverancier van plafondventilatie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.