Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 50 euro.
Terug naar how-to overzicht Kies een andere how-to

How-to: Zelf je Powerplus Dual Power set samenstellen in drie stappen

Ben je op zoek naar goed accu gereedschap dat jou helpt iedere zware klus te klaren? Of wil je de tuin grondig onder handen nemen? Met de PowerPlus Dual Power-lijn is jouw klus binnen een handomdraai geklaard.

Dual Power staat voor 2 accu’s. De 20 Volt accu en de 40 Volt accu kun je gebruiken op vele apparaten. Je kunt deze accu’s combineren met het klusgereedschap en tuingereedschap van deze productgroep. Door gebruik te maken van de Dual Power-lijn bespaar je als snel veel geld. Je hoeft namelijk niet voor elk gereedschap een nieuwe accu te kopen. Alle machines werken op de 40 Volt accu die, net zoals de apparaten, met 3 jaar garantie wordt geleverd. Sommige machines werken ook op de 20 volt accu. Alle powertools werken ook op de 20 Volt, goedkopere en lichtere accu. Sommige gardentools vereisen echter meer power en werken enkel op de 40 Volt accu. Kies je in eerste voor de 40 Volt, dan kan je dat combineren met alle tools in de Dual Power-lijn en geniet je van extra veel capaciteit op 20 Volt en serieuze kracht op 40 Volt machines. Welk gereedschap je ook kiest, het is stil, krachtig en werkt gemakkelijk.

HOE ZIT HET MET DE ACCU’S VAN DE DUAL POWER MACHINES?

De 20 Volt accu klik je heel eenvoudig op iedere Dual Power 20 Volt machine. De 40 Volt accu gaat nog een stap verder. Deze accu toont het werkelijke karakter van Dual Power. Je kunt de 40 Volt accu namelijk op zowel een 40 Volt machine als op 20 Volt machine schuiven. Wanneer je een 40 Volt accu op een 20 Volt machine gebruikt dan heeft deze een langere gebruiksduur. De 20 Volt accu’s beschikken over 1500 mAh (1,5 Ah) capaciteit en is een zogenaamde lithium-ion-accu. Een 40 Volt accu heeft op een 20 Volt machine zelfs een accucapaciteit van 5.2 Ah.

Om een beter beeld te krijgen is in onderstaande afbeelding het een en ander inzichtelijk gemaakt:

WAAROM KIEZEN VOOR EEN 40 VOLT ACCU BIJ EEN 20 VOLT DUAL POWER MACHINE?

De 40 Volt accu’s hebben een capaciteit van maar liefst 2600 mAh (2,6 Ah). De accu is, net zoals bij de 20 Volt variant, een Li-Ion accu. De 40 Volt accu’s zijn geschikt voor alle 20 Volt en 40 Volt apparaten van de PowerPlus Dual Power-lijn. Wanneer je een 40 Volt accu plaatst op een apparaat van 20 Volt dan wordt de gebruiksduur van je apparaat verlengt. De 40 Volt 2.6 Ah accu werkt op een 20 Volt machine. In dit geval heeft is de accucapaciteit niet 2.6 Ah maar 5.2 Ah.

KUN JE DE PRODUCTEN VAN DE POWERPLUS DUAL POWER-LIJN ZELF SAMENSTELLEN?

Uit het bovenstaand plaatje wordt duidelijk hoe je de producten van de Dual Power-lijn kunt samenstellen. Zo kies je het product, het type accu en de bijpassende acculader. Hierdoor heb je zelf de keuze over de kracht van je gereedschap en de bijpassende accu. Bij de 20 Volt machines van PowerPlus kun je kiezen voor een 20 Volt accu of een 40 Volt accu. Met de bij te bestellen acculader is een 20 Volt accu binnen 1 uur weer opgeladen. Heb je een machine die enkel te gebruiken is op een 40 Volt accu dan kun je deze bestellen. Een 40 Volt accu is binnen 2,5 uur weer van voldoende stroom voorzien.

 

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?
Neem dan contact op met de klantenservice van TS24.
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina. Contact Stel ze gerust.
Of stuur een e-mail naar: klantenservice@ts24.nl.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Deel deze how-to

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Samen maken we het mooi makkelijk"

Ruud - Directeur

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.