Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar how-to overzicht Kies een andere how-to

How-to: Terrasverwarmer plaatsen en gebruiken

Een eurom flameheater gebruiken?

Avonden lang buiten genieten, samen zijn, gezellig een drankje doen: als het buiten afkoelt, is dat lang zo prettig niet. Met een terrasverwarmer zorg je dat je nog lang buiten kunt blijven en optimaal kunt blijven genieten! Een terrasverwarmer houdt het langer aangenaam op je terras. Terrasverwarmers zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo heb je elektrische heaters, met carbon of korte-golf lampen, terrasverwarmers met een hittepaneel en terrasheaters die werken op gas. Allemaal met hun eigen voordelen.

Sfeer en warmte op je terras met de Eurom Flameheater

Een elektrische terrasverwarmer is bijvoorbeeld heel makkelijk te plaatsen. Ze zijn relatief klein van stuk en kunnen vaak aan de muur gehangen worden. De verwarming van een elektrische heater is heel direct, waardoor je niet je hele terras hoeft op te warmen om de temperatuur aangenaam te krijgen.

Een terrasverwarmer op gas is ideaal als je wel een groot terras wilt verwarmen. Ze hebben namelijk een veel hoger vermogen dan elektrische heaters en geven rondom warmte af. Daarbij heb je het verbruik bij deze gasheaters helemaal zelf in handen. Een terrasverwarmer op gas is wel gevoeliger voor wind.

De Eurom Flame Heater maakt jouw terras aangenaam warm

De Eurom Flame Heater is een garantie voor heerlijke avonden op jouw eigen terras. De terrasverwarmer is traploos regelbaar, je kunt dus bepalen hoe hard je de straler zet waardoor het nooit te warm wordt. Daarnaast is de gasfles uitstekend op te bergen in de voet van de heater, voor een uiterst nette afwerking. De Eurom Flame Heater is zeer stijlvol en een sfeervolle warmtebron op je terras. De heater geeft een heerlijke spreiding van zijn warmte over je hele terras. De terrasverwarmer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst veilig dankzij de omvalbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en gascontrole.

Hoe genereer je met de Eurom Flame Heater de meest effectieve warmte op jouw terras?

Wanneer je het terras wilt verwarmen, is het belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. Hoe groot is bijvoorbeeld de ruimte die je wilt verwarmen? Hoe windgevoelig is het op je terras? En hoe warm wil je het maken? Loop de volgende stappen langs en bepaal of de Eurom Flame Heater ook voor jou de meest geschikte terrasverwarming is.

Stap 1: Bepaal de ruimte die je wilt verwarmen

Bepaal de te verwarmen ruimte. Is deze groter dan 9 m2? Kies dan voor twee Flame Heater terrasverwarmers, om de warmte beter te spreiden. Ook wanneer je een zeer windgevoelige terras wilt verwarmer kun je beter voor twee heaters kiezen.

Stap 2: Bepaal waar de heater moet staan

Bepaal de plaatsing van de Eurom Flame Heater. Wil je je hele terras verwarmen? Plaats de heater dan zoveel mogelijk in het midden van je terras. Heb je twee of meer terrasverwarmers? Zorg er dan voor dat ze minimaal vijf meter uit elkaar staan en het liefst zo egaal mogelijk verdeeld over je terras. Hierdoor behaal je een optimale warmtespreiding en geniet je het meest van je heater.

Plaats de gasfles achterin de Eurom Flame Heater

Stap 3: Het aansluiten van de Eurom Flame Heater

De terrasverwarmer is klaar om aangesloten te worden, hoe werkt dat? Met de Eurom Flame Heater heb je een terrasverwarmer aangeschaft die werkt op gas (propaan of butaan). Alle aansluitingen zijn bij je heater geleverd, het enige wat je zelf nog aan moet schaffen is een gasfles van 5 of 11 kg. Draai de slang op de terrasheater. Let op: de draairichting is linksom, tegen de klok in. Aan de andere kant van de slang bevestig je de drukregelaar, die je vervolgens aansluit op de gasfles (ook hier weer: tegen de klok in). Plaats de gasfles achterin de Flame Heater en start de heater door middel van de elektronische ontsteking. Met behulp van de gascontrole kun je zelf bepalen hoeveel warmte de Flame Heater af moet geven.

 

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?
Neem dan contact op met de klantenservice van TS24.
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina. Contact Stel ze gerust.
Of stuur een e-mail naar: klantenservice@ts24.nl.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Direct zelf aan de slag?

Bekijk alle gebruikte producten

Deel deze how-to

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"10 jaar garantie op alle buitendelen"

LG Lifes Good - Airconditioners van top kwaliteit

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.