053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Generatoren en aggregaten Kies snel een Zonnepanelen categorie

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Een zonnepaneel zet zonne-energie om in elektriciteit. Tegenwoordig kunnen we ook spreken van daglichtpanelen, omdat de huidige generatie zonnepanelen hun werk ook doen bij normaal daglicht. Daglichtpanelen bestaan uit monokristallijne daglichtcellen met een lichtgevoeligheid die zeer hoog is. Hierdoor kunnen de zonnepanelen ook in het, toch vaak, bewolkte Nederland prima functioneren.

Onze productgroepen

In de aanbieding

Waarom Zonnepanelen?

Daglichtpanelen zijn samengesteld uit monokristallijne daglichtcellen. Deze cellen hebben een zeer hoge lichtgevoeligheid. Hierdoor zijn de daglichtpanelen zelfs in Nederland heel goed te gebruiken, zelfs als het bewolkt is! De kwalitatief hoogwaardige daglichtcellen worden beschermd door solarglas. Dit glas is hoog lichtdoorlatend, heeft een zeer laag ijzergehalte, is extra gehard en daardoor zeer slagvast. Voor nog meer stevigheid is op dit glas is een EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) hars filmlaag aangebracht. Door deze anti-aging laag wordt veroudering van de daglichtcellen voorkomen.

De achterzijde van het paneel is van Tedlar (TPT). Dit Tedlar is samengesteld uit polyvinyl fluoride en dacron. De daglichtcellen worden op een geavanceerde manier gelast en daarna gelamineerd via "high vacuüm heating". Hierdoor ontstaat er een volkomen waterdicht laminaat dat omsloten wordt door een stevig frame gemaakt van geanodiseerd en lichtgewicht aluminium. Het resultaat is een uiterst degelijk en zeer betrouwbaar paneel met een hoog rendement.

Weet je wat je zoekt binnen Zonnepanelen? Ga snel naar...

Best beoordeeld in Zonnepanelen

Top Zonnepanelen producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Elk pakketje komt er zsm aan!"

Herman - Magazijnmeester

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.