Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Generatoren en aggregaten Kies een andere Generatoren en aggregaten categorie

Categorie: Accu's

AGM Accu's zijn dankzij lage interne weerstand en lage zelfontlading ideale startaccu's voor generatoren. Daarnaast worden AGM accu's van Beaut of Victron veelal toegepast in combinatie met zonnepanelen en op boten als energiebron in wisselende omstandigheden. Zowel Victron als Beaut hebben een uitmuntende reputatie op het gebied van AGM accu's en alles wat met zonnenergie, energie opslag te maken heeft. AGM accu's onderscheiden zich van reguliere loodzuur accu's en gelaccu's omdat het elektrolyt in een capilair vezelnetwerk opgeslagen zit. Hierdoor zijn ze onderhoudsvrij.

Accu's

Kies hieronder de accu die bij je past (23/23):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Accu's?

Beaut en Victron AGM accu's zijn accu's van de hoogste kwaliteit en geheel onderhoudsvrij! De accu's zijn perfect geschikt om 12 Volt energie vanaf een zonnepaneel op te slaan. Beaut en Victron AGM accu's bevatten geen vloeibare stoffen, maar hierin is het elektroly geabsorbeerd in een capilair vezelnetwerk (AGM betekent: Absorbent Glass Mat) waardoor zij onderhoudsvrij zijn. Dankzij zuivere materialen en loodcalcium platen kunnen de accu's langere periodes zonder laden moeiteloos aan. Door de lage interne weerstand zijn de AGM accu's ook zeer geschikt voor zware belasting van startmotoren en boegschroeven.

Andere productgroepen uit Generatoren en aggregaten

Top Accu's producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Service is snel, bij TS24.nl"

Timmy - Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.