Voor 23:00 besteld en betaald? 2-4 dagen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Airco Wand Modellen Kies een andere Airco Wand Modellen categorie

Categorie: Airco Wand Split Trio

Trio split airconditioning systemen hebben binnen 3 onafhankelijk van elkaar instelbare airco units aangesloten op 1 buitenunit. Alle trio-split airco's hebben swing-mode (automatisch bewegende luchtkleppen). Sommige typen werken met modulatie, ofwel inverter techniek. Hierbij worden de toerentallen van ventilator en compressor afgestemd op de koude of warmte vraag. Dit in plaats van een aan-uit werking. Het resultaat: een gelijkmatigere werking, minder energieverbruik en minder geluid. Let op! De meeste airco systemen worden zonder leiding werk geleverd ( wel mee te bestellen). De systemen mogen alleen door een erkend installatie bedrijf geïnstalleerd worden. TS24 installeert helaas geen airco's

Airco Wand Split Trio

Kies hieronder de airco wand split trio die bij je past (17/17):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Airco Wand Split Trio?

De trio split inverter airco systemen zijn ook voorzien van een healthfunctie, voor een gezond binnenklimaat. Alle persoonlijke voorkeursinstellingen worden eenvoudig ingesteld met de infrarode afstandsbediening. Dit staat garant voor een buitengewoon comfort: het toestel is volledig af te stemmen op jouw eigen specifieke dagritme. Verdeel de binnenunits over de slaapkamers of deel een grote woonkamer op in meerdere zones. Zo regel je steeds de temperatuur naar wens op de plek waar het nodig is. Iedere binnenunit heeft zijn eigen bediening. Met een trio split wand airconditioner koel en verwarm je makkelijk een hele verdieping of zelfs je gehele huis.
Alle airco systemen zijn altijd al voorgevuld met gas ( in de buiten-unit). U kunt bij de berekening ervan uit gaan dat elke unit is voorgevuld met ongeveer 6 meter aan koelvloeistof per binnen-unit.

Andere productgroepen uit Airco Wand Modellen

Top Airco Wand Split Trio producten

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Snelle service "

Postnl - Pakketjes binnen Nederland en Belgie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.