Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Tuin en Terras Kies snel een Pompen categorie

Pompen

Pompen

Tuinpompen

In ons assortiment vind je veel verschillende pompen van de merken Güde en Eurom. We bieden elektrische en motor aangedreven pompen. De pompen zijn zijn geschikt voor tuinen, vijvers, kassen, zwembaden, huishoudens en bedrijfsmatige toepassingen. Dompelpompen zijn er voor zowel schoon water als vuil water. Een hydrofoor of hydrofoorpomp is een installatie die de waterdruk verhoogt en wordt meestal binnen gebruikt. Geen van onze waterpompen zijn geschikt voor drinkwater.

Onze productgroepen

Met een dompelpomp verwijder je eenvoudig water uit plekken waar dit niet gewenst is. Wat te denken van je kelder, na een flinke regenbui? Of je zwembad aan het eind van de zomer? Dompelpompen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zijn er dompelpompen die heel goed vuil water op kunnen pompen, maar er zijn ook zogenaamde vlakzuigpompen, die er juist voor zorgen dat er echt bijna geen water meer achterblijft. 

De gemiddelde dompelpomp laat enkele centimeters water achter. Een vlakzuigpomp kan dit tot minder dan een centimeter beperken. 

In de aanbieding

Waarom Pompen?

Naast tuinpompen levert TS24 ook dieselpompen. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig staal, hebben een goed aanzuigend vermogen en kunnen gebruikt worden voor bv het overpompen van dieseltanks of voor het doorpompen van diesel naar apparaat. Voor het berekenen van de geleverde waterdruk geeft güde de de volgende tip. Opvoerhoogte / 10. Voorbeeld: Max. opvoerhoogte: 48 m / 10 = 4.8 Bar.

Weet je wat je zoekt binnen Pompen? Ga snel naar...

Top Pompen producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.