Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Tuin en Terras Kies een andere Tuin en Terras categorie

Categorie: Onkruidbestrijding

In Nederland en België worden we er gek van: onkruid! Het blijft maar komen en wat je ook doet, het komt telkens weer terug. Om het verwijderen van onkruid een stuk eenvoudiger te maken en veel minder belastend voor het milieu introduceren wij elektrische onkruidborstels van Eurom en Güde. De producten zijn zeer eenvoudig in gebruik, en zijn leverbaar met verschillende opzetstukken, zoals metalen en nylon borstels. De nylon borstels zijn niet beschadigend voor steen/ terras.

Onkruidbestrijding

Kies hieronder de onkruidbestrijding die bij je past (82/82):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Onkruidbestrijding?

Met behulp van een onkruidbrander, van bijvoorbeeld CFH of Eurom, verwijder je ongewenste onkruidgroei op diverse plekken in je tuin. Je terras, parkeerplaats, muur of oprit maak je snel en gemakkelijk onkruidvrij. Het wegbranden van onkruid gaat snel en is een biologische vorm van bestrijding. Je stelt het onkruid aan dermate hoge temperaturen bloot, dat de wandcellen openbarsten en vochtuitreding plaats vindt. 

Dit heeft als gevolg dat het onkruid verwelkt, bruin wordt en afsterft. Herhaal deze behandeling na enkele weken, zo put je het wortelstelsel uit. Het onkruid verdwijnt dan in zijn geheel en komt niet meer terug. 

Een gasbrander is natuurlijk ook goed in te zetten als barbecue-aansteker, ontdooien van leidingen, aanmaken van haarden en vuurkorfen. en voor het vewerken van dakisolaties zoals folies, bitumen, dakleer, of overige dakbedekking. 

Andere productgroepen uit Tuin en Terras

Top Onkruidbestrijding producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Diamandslijp producten van Zwitserse Kwaliteit"

KGS Diamonds - uw gereedschap in goede handen!

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.