Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Poetsen en Polijsten Kies snel een Boot Onderhoud categorie

Boot Onderhoud

Boot Onderhoud

Bootonderhoud: het is immers je paradepaardje

Je boot onderhouden is een belangrijke en precieze klus. Het helpt om de waarde van je boot te behouden of soms zelfs te verhogen. Bij bootonderhoud moet je denken aan het wassen, polijsten en waxen van de boot. Ook het interieur heeft natuurlijk soms onderhoud nodig. In ons assortiment vind je diverse artikelen om je boot in topconditie te houden. We leveren zowel handmatige als machinale onderhoudsproducten, waardoor het onderhoud van je boot een stuk lichter wordt en bovendien sneller gaat. Een must voor elke booteigenaar!

Hoe je jouw boot in 4 eenvoudige stappen onderhoudt lees je hier.

Onze productgroepen

Het interieur van de boot, minstens zo belangrijk als de buitenzijde!

Het reinigen van het interieur van je boot kan een tijdrovende aangelegenheid zijn. Niet alleen beslaat het interieur een groot oppervlak, het is ook zaak elk hoekje en gaatje te raken tijdens de schoonmaak- en onderhoudsbeurt. Een boot komt immers regelmatig in aanraking met water, wind en zout wat zich in elk klein hoekje nestelt. Goede reiniging en voeding is dus onmisbaar.

Onderhoud van je boot: meer dan reinigen alleen

Naast het reinigen, wassen, poetsen en voeden van je boot is nog veel meer onderhoud nodig. Want niet alleen de buitenkant van je boot heeft de nodige aandacht nodig, ook het binnenwerk moet goed verzorgd worden. Controleer regelmatig het oliepeil en koelvloeistofniveau van je motor, check het wierfilter en maakt de waterafscheider schoon. Denk jaarlijks aan het vervangen van het luchtfilter en het oliefilter. Al met al vergt het bezitten van een boot het nodige werk en onderhoud, maar doe je dit regelmatig houd je veel plezier van je vaartuig!

Waarom Boot Onderhoud?

Het onderhoud aan jouw boot - yacht is wezenlijk anders dan van een auto. De twee belangrijkste soorten zijn: kunststof en staal. Kunststof is bijkans altijd een gelcoat toplaag. Gelcoat vraagt om andere poetsmiddelen. Het dient op basis van polymeren te zijn. Stalen schepen zijn meestal behandeld met een 2 componenten lak. Hiervoor zijn diverse producten op de markt. De toplaag staat continu bloot aan vochtinvloeden - dieseldampen en andere vervuilende omstandigheden. Een goede bescherming is derhalve een must. Voorkeur is te werken met elektronisch geregelde poijstmachines waarmee kan worden gepolijst - in de wax zetten en hoogglans politoeren.

Weet je wat je zoekt binnen Boot Onderhoud? Ga snel naar...

Top Boot Onderhoud producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"TS24, zet de klant op nr 1"

Bloem - Teamleider Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.