Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Tuin en Terras Kies een andere Tuin en Terras categorie

Categorie: Bladblazers en Bladzuigers

Een bladblazer of bladzuiger is voor veel mensen een onmisbaar stuk tuingereedschap geworden. Ideaal te gebruiken in de herfst, als de bomen hun blad weer laten vallen. Wist je dat veel bladruimers ook een versnipperfunctie hebben? Hierdoor wordt het bladafval heel klein en neemt het nog maar weinig ruimte in op je composthoop of in je groenbak. 

Het komt voor dat men denkt dat een bladblazer niet of niet goed werkt. Kijk dan eerst even of de slurf wel volledig uitgeschoven is. Is dit niet het geval, dan zal de bladblazer of -zuiger niet werken. Een veelvoorkomend en gelukkig snel te verhelpen probleem. 

Bladblazers en Bladzuigers

Kies hieronder de bladblazer en bladzuiger die bij je past (34/34):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Bladblazers en Bladzuigers?

Bladblazers en bladzuigers zijn niet meer weg te denken uit het tuingereedschap assortiment. Als in de herfst de bladeren weer vallen is het vaak niet meer te doen om alles aan te harken en in een ton te scheppen. Met een blazer blaas je alle bladeren eenvoudig bij elkaar. Met een bladzuiger verzamel je het blad direct al in een zak, voor een nog eenvoudigere verwerking. Wij leveren zowel elektrische bladblazers en -zuigers als benzinemodellen, ook geschikt voor professioneel gebruik.

Bladblazer met benzinemotor

Wanneer je een grote tuin hebt is een bladblazer met een benzinemotor zeker het overwegen waard. Je bent dan namelijk niet meer afhankelijk van de lengte van je stroomsnoer. 

Bladblazer met elektrische motor

Een bladblazer die op 230 V werkt maakt minder herrie en vraagt minder onderhoud dan een benzinevariant. Ook fijn: een elektrische bladblazer is altijd klaar voor gebruik, terwijl je voor een benzinebladblazer eerst op pad moet om benzine te halen. Een elektrische bladblazer is vaak wel wat minder krachtig dan een benzinebladblazer. 

Andere productgroepen uit Tuin en Terras

Top Bladblazers en Bladzuigers producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"10 jaar garantie op alle buitendelen"

LG Lifes Good - Airconditioners van top kwaliteit

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.