053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Airco en Ventilator Kies een andere Airco en Ventilator categorie

Categorie: Luchtgordijn

Een luchtgordijn zorgt ervoor dat jouw winkeldeuren zowel in de zomer als in de winter open kunnen blijven staan. Met deze koude luchtgordijnen houd je in de zomermaanden de warmte buiten. De warme lucht wordt simpelweg weggeblazen door het luchtgordijn. Bij TS24 heb je de keuze uit modellen die geschikt zijn voor de zomermaanden de wintermaanden of voor het hele jaar. 70% van het winkelende publiek loopt sneller bij een winkel naar binnen wanneer de deuren al geopend zijn. Daarnaast is het zo dat als de deur tien keer per uur opengaat de aanschaf van een luchtgordijn al voordeliger is, dan de kachel die binnen aanstaat. Op www.entreecheck.nl staat een 7 stappenplan om te kijken of het gordijn goed geplaatst is.

Luchtgordijn

Kies hieronder het luchtgordijn die bij je past (15/15):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Luchtgordijn?

Een luchtgordijn zorgt ervoor dat jouw winkeldeuren zowel in de zomer als in de winter open kunnen blijven staan. Met deze koude luchtgordijnen houd je in de zomermaanden de warmte buiten. De warme lucht wordt simpelweg weggeblazen door het luchtgordijn. Bij TS24 heb je de keuze uit modellen die geschikt zijn voor de zomermaanden de wintermaanden of voor het hele jaar. 70% van het winkelende publiek loopt sneller bij een winkel naar binnen wanneer de deuren al geopend zijn. Daarnaast is het zo dat als de deur tien keer per uur opengaat de aanschaf van een luchtgordijn al voordeliger is, dan de kachel die binnen aanstaat. Op www.entreecheck.nl staat een 7 stappenplan om te kijken of het gordijn goed geplaatst is.

Andere productgroepen uit Airco en Ventilator

Top Luchtgordijn producten

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Samen maken we het mooi makkelijk"

Ruud - Directeur

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.