053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Airco Wand Modellen Kies een andere Airco Wand Modellen categorie

Categorie: Airco Wand Split Penta

Met een Penta Split airconditioning systeem zijn vijf binnenunits aangesloten op één buitensysteem. Hierdoor kunnen meerdere ruimtes gekoeld worden en is het overal genieten van een aangename temperatuur. Sommige modellen zijn uitgevoerd met innovatieve inverter technologie, waardoor het energieverbruik en het geluidsniveau daalt. Naast koelen kan een Penta Split systeem ook verwarmen, zodat hij in ieder seizoen optimaal bruikbaar is.

Airco Wand Split Penta

Kies hieronder airco wand split penta die bij je past (2/2):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Airco Wand Split Penta?

Een Penta split unit of vijfvoudige airconditioner is de perfect oplossing om met slechts één buitenunit, toch de belangrijkste ruimten in huis optimaal te koelen of verwarmen. De inverter warmtepomp technologie maakt het mogelijk om zeer energieefficient ruimte's te verwarmen. Voor bij kamers die steeds maar kortstondig gebruikt worden kan dit een grote besparing opleveren t.o.v. van het continu warmhouden met een CV-installatie.
Alle airco systemen zijn altijd al voorgevuld met gas ( in de buiten-unit). U kunt bij de berekening ervan uit gaan dat elke unit is voorgevuld met ongeveer 6 meter aan koelvloeistof per binnen-unit.

Andere productgroepen uit Airco Wand Modellen

Top Airco Wand Split Penta producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Samen maken we het mooi makkelijk"

Ruud - Directeur

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.