Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Generatoren en aggregaten Kies een andere Generatoren en aggregaten categorie

Categorie: Diesel Generator

Op zoek naar een diesel generator? TS24 levert diesel generatoren. De diesel generatoren zijn eventueel met geluidsreductiewanden uitgerust. De aangeboden diesel aggregaten leveren hoge prestaties met een minimum aan geluid. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur en wij houden ze scherp geprijsd.  Een diesel generator, ook wel bekend als diesel aggregaat, produceert stroom met behulp van een dieselmotor. Naast open modellen zijn er ook gesloten, gekoelde en geluidgedempte aggregaten. 

Diesel Generator

Kies hieronder de diesel generator die bij je past (11/11):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Diesel Generator?

Wanneer je kiest voor een stroom generator met dieselmotor is de kwaliteit van belang. Alle generatoren in ons assortiment zijn semiprofessioneel of van professionele kwaliteit.

Piekstroomcoefficient

Vele elektrische apparaten hebben bij het starten een piekstroomafname. Hierdoor wordt de generator extra belast! Eurom geeft de volgende piekstrooomcoëfficient voor veel gebruikte apparaten:

Vermenigvuldig het piekstroomcoëfficent met de waarde van het opgegeven afgenomen vermogen van de verbuiker om tot het minimale vermogen te komen dat de generator moet kunnen leveren. Bijvoorbeeld: Je stofzuiger heeft 1200 watt opgegeven vermogen en volgens de tabel een coëfficient van 2. Je hebt dan generator nodig die  minimaal 2400 watt kan leveren. Voor meer informatie over een goede generator kiezen, klik hier voor onze how-to: Een generator kiezen.

Andere productgroepen uit Generatoren en aggregaten

Top Diesel Generator producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"U vraagt, wij leveren"

Tyron - Category Manager

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.