Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Tuin en Terras Kies snel een Kettingzaag categorie

Kettingzaag

Kettingzaag

Snoeien kun je zelf!

Met een goede kettingzaag wordt het grovere snoeiwerk van tuin of plantsoen stukken eenvoudiger. In ons assortiment vind je zowel elektrische kettingzagen als zagen op benzine. Een elektrische kettingzaag is vaak goedkoper in gebruik en lichter hanteerbaar. Een benzinezaag heeft daarentegen een groter bereik en is krachtiger dan een elektrische kettingzaag. In ons assortiment vind je gewone kettingzagen en kettingzagen met een telescopische arm, speciaal om hoge takken te snoeien.

Onze productgroepen

Ook accessoires voor je kettingzaag koop je bij TS24

In ons assortiment vind je niet alleen kettingzagen, maar ook bijbehorende accessoires. Hierbij kun je denken aan kettingzaagolie, vervangende kettingen en kettingzaagslijpers. Zo houd je je kettingzaag gegarandeerd in topconditie!

In de aanbieding

Waarom Kettingzaag?

Met een goede kettingzaag wordt het grovere snoeiwerk van tuin of plantsoen stukken eenvoudiger. In ons assortiment vind je zowel elektrische kettingzagen als zagen op benzine. Een elektrische kettingzaag is vaak goedkoper in gebruik en lichter hanteerbaar. Een benzinezaag heeft daarentegen een groter bereik en is krachtiger dan een elektrische kettingzaag. Wij leveren diverse kettingzagen en accessoires van de merken Güde, PowerPlus, Makita, Ikra en Batavia

Weet je wat je zoekt binnen Kettingzaag? Ga snel naar...

Top Kettingzaag producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"10 jaar garantie op alle buitendelen"

LG Lifes Good - Airconditioners van top kwaliteit

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.