Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Generatoren en aggregaten Kies een andere Generatoren en aggregaten categorie

Categorie: Benzine Generator

Ben je op zoek naar een draagbare en voordelige benzine generator? TS24 levert een breed assortiment van benzine generatoren, waaronder ook portable generatoren. Alleen met de hoogste kwaliteit en dankzij onze slimme inkoop zeer scherp geprijsd.  Let op de piekstroomcoeffiecient veel elektrische apparaten hebben bij het starten een piekstroomafname. Hierdoor wordt de generator tijdens het inschakelen van de verbruiker extra belast! Eurom geeft de volgende piekstroomcoëfficient voor enkele veel gebruikte apparaten:

Vermenigvuldig het piekstroomcoëfficent met de waarde van het opgegeven afgenomen vermogen van de verbuiker om tot het minimale vermogen te komen dat de generator moet kunnen leveren. Bijvoorbeeld: Je stofzuiger heeft 1200 watt opgegeven vermogen en volgens de tabel een coëfficient van 2. Je hebt dan generator nodig die  minimaal 2400 watt kan leveren. Voor meer informatie over een goede generator kiezen, klik hier voor onze how-to: Een generator kiezen.

Benzine Generator

Kies hieronder de benzine generator die bij je past (63/63):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Benzine Generator?

Een benzine generator of aggregaat produceert stroom met behulp van een benzine motor. Mobiele, of portable, generatoren zijn zeer sterk en uitstekend geschikt voor ZZP-ers. Bijna alle mobiele generatoren werken met inverter techniek. Dit houdt in dat de aggregaten draaien op een octaangehalte van 95, beter bekend als normale benzine, verkrijgbaar bij elk tankstation. Al onze generatoren zijn semiprofessioneel of van professionele kwaliteit.

Andere productgroepen uit Generatoren en aggregaten

Top Benzine Generator producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Een ruim aanbod en 10 jaar garantie"

Westinghouse Lighting - Leverancier van plafondventilatie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.