Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Gereedschap Kies snel een Generatoren en aggregaten categorie

Generatoren en aggregaten

Generatoren en aggregaten

Generatoren, omdat stroomvoorziening onmisbaar is!

Een generator of aggregaat zorgt ervoor dat je altijd voldoende stroom tot je beschikking hebt. Stroom-voorziening is tegenwoordig immers bijna onmisbaar. Door te kiezen voor een generator die aan jouw wensen en eisen voldoet zit je nooit onverhoopt zonder stroom. In ons assortiment vind je diesel- en benzinegeneratoren, zowel geschikt voor mobiel als stationair gebruik.

Of je nu een generator voor rond je tuinhuis zoekt of een aggregaat voor je boot of camper: bij TS24.nl vind je een passende stroomoplossing. Natuurlijk zijn onze aggregaten ook uitstekend geschikt als noodstroomvoorziening. Let bij het aanschaffen van een generator altijd op de piekstroom van de aan te sluiten apparaten, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Twijfel je welke generator het meest geschikt is voor jouw toepassing? Dan kunnen we je onze how-to "Welke generator - aggregaat moet je kiezen, in 6 eenvoudige stappen" van harte aanbevelen. Hierin leer je ondere andere hoe je het juiste gewenste vermogen kunt berekenen.

Onze productgroepen

inverter generatoren: als het echt zuiver moet!

Bepaalde gevoelige apparatuur, zoals een computer of televisie, kan niet zomaar op elk aggregaat worden aangesloten. Hiervoor heb je een inverter aggregaat nodig met een zogenaamde zuivere sinus. Dit houdt in dat de generator een constante stroomafgifte kent en niet te maken heeft met schommelingen in wattage. In ons assortiment vind je diverse inverter aggregaten, welke bekend staan om hun zuivere sinus en stille gebruik. Ideaal dus voor je gevoelige apparatuur. Zo kun je probleemloos je stereoset, laptop of televisie aansluiten als je externe stroomvoorziening wilt gebruiken.

Zelf in stroom voorzien? Ook zonnepanelen, stroomregelaars en accu’s voor je caravan of camper koop je bij TS24.nl!

Stroomvoorziening bestaat uit meer aspecten dan een generator of aggregaat. Ook middels zonnepanelen en accu’s kun je voorzien in je eigen stroomvoorziening. In ons assortiment vind je zonnepanelen in diverse sterktes om je eigen stroom op te wekken. De panelen zijn ideaal te gebruiken op je caravan of camper. De door een zonnepaneel opgewekte stroom is via een stroomregelaar vervolgens eenvoudig op te slaan in een accu. Zo heb je altijd extra energie bij de hand, ook als er geen stopcontact in de buurt is!

In de aanbieding

Waarom Generatoren en aggregaten?

Een aggregaat is een door een motor aangedreven generator voor het opwekken van elektriciteit. Een diesel of benzine verbrandingsmotor wordt gebruikt als aandrijfmotor. Aggregaten worden gebruikt op plaatsen waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is, zoals op plaatsen waar geen aansluiting op het lichtnet voorhanden is. Voor watersport, boten, camper, camping, kamperen, evenementen, verkoopwagens en zzp'ers een ideale oplossing. Diverse generatoren zijn uitgerust met een inverter techniek. Hierdoor schommelt de stroom niet zodat er geen storing of schade ontstaat op elektrische printplaten. Een aggregaat is bijvoorbeeld ook in te zetten als een noodoplossing bij stroomuitval.

Weet je wat je zoekt binnen Generatoren en aggregaten? Ga snel naar...

Top Generatoren en aggregaten producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"U vraagt, wij leveren"

Tyron - Category Manager

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.