Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Tuin en Terras Kies een andere Tuin en Terras categorie

Categorie: Gasbranders

Onkruid wordt steeds vaker bestreden met de hulp van een gasbrander. Voor het milieu is dit minder belastend dan bestrijding met chemische onkruidbestrijdingsmiddelen. Gasbranders verwijderen onkruid op verharde ondergronden via hete lucht en vlammen. Onkruid gasbranders zijn eenvoudig en heel doeltreffend in gebruik. Je moet bij gebruik de plant echter niet verbranden, maar laten schrikken. Herhaal dit enkele malen en de ongewenste plant zal de aanzet tot groeien staken.

Gasbranders

Kies hieronder de gasbrander die bij je past (44/44):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Gasbranders?

In ons assortiment vind je gasbranders en onkruidbranders in diverse formaten. Hele grote, met brede of zelfs dubbele kop, voor de grotere oppervlakken. Maar ook kleine branders, geschikt voor de kleine terrassen of enkel je balkon. Wat je ook onkruidvrij wilt maken: bij TS24 vind je de juiste oplossing!

HOE WERKT EEN ONKRUIDBRANDER?

Met behulp van een onkruidbrander verwijder je ongewenste onkruidgroei op kleine oppervlakken, zoals terrassen, paden en opritten. Dit gaat zeer snel en met een onkruidbrander ook zeer comfortabel. Je stelt het onkruid tijdens het wegbranden bloot aan een dermate hoge temperatuur dat de wandcellen openbarsten en er vochtuitreding plaats vindt. Het onkruid verwelkt, wordt bruin en sterft af.

Deze behandeling moet je na enkele weken herhalen. Het onderliggende wortelstelsel raakt uitgeput, waardoor het onkruid in zijn geheel zal verwijnen. Je hoeft het onkruid niet zwart te branden, verhitten tot het vocht uitreedt is voldoende. Of je voldoende verhit hebt kun je eenvoudig testen: druk een behandeld blad in (tussen duim en wijsvinger), als het bladoppervlak vochtig wordt en donker verkleurd is de verhitting voldoende geweest.

Andere productgroepen uit Tuin en Terras

Top Gasbranders producten

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"10 jaar garantie op alle buitendelen"

LG Lifes Good - Airconditioners van top kwaliteit

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.