Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Tuin en Terras Kies snel een Natuursteen Onderhoud categorie

Natuursteen Onderhoud

Natuursteen Onderhoud

Natuursteen Onderhoud

Natuursteen leent zich uitstekend om te polijsten. Dit doe je met KGS Diamant Schijven en een polijstmachine. De polijstschijven van KGS zijn zowel nat als droog te gebruiken. Materialen als graniet, marmer, beton, composiet en terrazzo zijn hiermee uitstekend te bewerken. Wil je liever met de hand polijsten? Dan vind je in het assortiment van KGS ook voldoende handpads, waarmee je natuursteen met de hand kunt bewerken. Voor het onderhoud van natuursteen raden wij Lithofin producten aan. Makkelijk, en uiterst effectief.

Onze productgroepen

Natuursteen onderhoud

Natuursteen vraagt niet alleen om bewerking, ook onderhoud is zeer belangrijk. Om natuursteen te reinigen of schoon te maken zijn speciale producten verkrijgbaar. De producten zijn veelal afgestemd op het type natuursteen dat je wilt onderhouden. In ons uitgebreide assortiment Lithofin vind je alles wat je nodig hebt voor het reinigen en beschermen van natuursteen. Zowel voor een grondige reiniging als een regelmatige onderhoudsbeurt vind je altijd de juiste producten.

In de aanbieding

Waarom Natuursteen Onderhoud?

Bentheimer en Obernkirchener zandsteen, uit Duitsland, toepassingen: Paleis op de Dam Blauwe hardsteen, crinoïden kalksteen uit de Ardennen, diverse toepassingen Leisteen, Ardennen, dakbedekkingen Tufsteen, Eifel, diverse toepassingen waaronder middeleeuwse kerken Mergel, Zuid-Limburg, diverse toepassingen Basalt, Eifel (tegenwoordig ook India), meestal in waterkeringen Travertijn, diverse herkomstgebieden, o.a. Monument op de Dam Graniet, diverse herkomstgebieden, binnenhuisarchitectuur en als bekleding in de waterbouw Marmer, diverse herkomstgebieden, binnenhuisarchitectuur

Weet je wat je zoekt binnen Natuursteen Onderhoud? Ga snel naar...

Top Natuursteen Onderhoud producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"U vraagt, wij leveren"

Tyron - Category Manager

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.