Voor 23:00 besteld en betaald? 2-4 dagen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Airco en Ventilator Kies een andere Airco en Ventilator categorie

Categorie: Airco Mobiele Modellen

Om warmte buiten te houden en binnen een aangename temperatuur te behouden is een mobiele airco een ideaal hulpmiddel. Mobiele airco's zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar: een monoblock systeem en een splitsysteem. Het monoblock systeem komt veruit het meest voor en is eenvoudig te (ver)plaatsen en voert de warme lucht af via een slang naar buiten. Het splitsysteem heeft een hoger koelvermogen en heeft als extra voordeel dat het luidruchtigste deel buiten wordt geplaatst.

Airco Mobiele Modellen

Kies hieronder het mobiele model airco die bij je past (66/66):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Airco Mobiele Modellen?

De mobiele airco's zijn ideaal wanneer je snel en gericht verkoeling wil hebben in een kamer. De mobiele modellen werken met een condensafvoerslang die zorgt voor de afvoer van de warmte en het condens. Deze luchtafvoerslang of condensafvoerslang is van groot belang. Hiermee wordt namelijk naast het condens ook de warmte afgevoerd. Zorg er bij het gebruik van een mobiele airco dus altijd voor dat je deze slang goed naarbuiten leidt. Er wordt vaak wat basis isolatie en hulpmiddelen meegeleverd om te zorgen voor een goed geisoleerde afvoer. Je moet er namelijk voor zorgen dat er geen warme lucht weer binnenkomt. Dat heeft een grote impact op de werking van een mobiele airco.

Daarnaast zijn alle mobiele monoblock modellen voorzien van een restcondens-reservoir. Als de lucht zeer vochtig is, kan het zijn dat het systeem niet al het vocht kan afvoeren. Het kan voorkomen dat je af en toe het reservoir moet legen.

Een airco voor de caravan of camper?

De caravanairco's zijn een uitzondering hierop, deze werken middels een gescheiden binnen- en buitenunit welke permanent verbonden zijn met een compacte condens- en koelmiddelslang welke door het raam geleid kan worden.

Op zoek naar een goedkope aircooler?

De aircoolers zijn te vinden in de categorie Aircooler Luchtkoeler. Hier vind je een betaalbaar alternatief voor een mobiele airco. Een aircooler werkt in tegenstelling tot een mobiele airco zonder compressor of warmtepomp. Het werkingsprincipe is als volgt: in de luchtkoeler wordt water langs een rooster geleidt. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries. Dankzij dit werkingsprincipe zijn de aircoolers erg geschikt om te gebruiken waar je graag de ramen open hebt op warme dagen. Ook in zeer slecht geïsoleerde, tochtige ruimtes komen airco's goed tot hun recht.

Andere productgroepen uit Airco en Ventilator

Top Airco Mobiele Modellen producten

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"van deur tot deur"

DHL palletvervoer - Palletservice in Nederland en Belgie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.