Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Thuis Kies een andere Thuis categorie

Categorie: Brandpreventie

De nachtmerrie van vrijwel iedere huizenbezitter: brand in huis! De gevaren zitten, zoals altijd, in een klein hoekje en een kleine of grote brand kan snel ontstaan. Gelukkig kun je jezelf en je gezinsleden zo goed mogelijk beschermen met een aantal brandpreventie artikelen, zoals rookmelders en een blusdeken. 

In ons assortiment vind je diverse brandpreventiematerialen om ervoor te zorgen dat een kleine brand niet groot hoeft te worden en dat jij tijdig op de hoogte bent van dreigend gevaar. Een gerust gevoel nietwaar? 

Brandpreventie

Kies hieronder Brandpreventie die bij je past (9/9):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Brandpreventie?

Waar hang je een rookmelder op in huis? 

De beste manier om je ervan te verzekeren dat je tijdig gewaarschuwd wordt voor rook of brand is het ophangen van een aantal rookmelders in je woning. De rookmelders moeten eigenlijk in alle ruimtes hangen waar je doorheen moet als je je huis moet ontvluchten. Dit zijn in het algemeen: de overloop, de hal en de gang van iedere verdieping. Zorg voor extra veiligheid door ook rookmelders in iedere slaapkamer te hangen. 

Voor de keuken en de garage kun je het beste een hittemelder gebruiken, deze geeft tijdig aan wanneer de lucht te warm wordt door middel van een alarmsignaal. 

Tip: hang de rookmelder niet in de buurt van een ventilator of kachel. Boven een kachel kan de rookmelder sneller afgaan en zodoende een vals alarm geven. Een ventilator heeft juist als risico dat de rookmelder te laat afgaat. 

Andere productgroepen uit Thuis

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.