Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Airco en Ventilator Kies snel een Airco Accessoires categorie

Airco Accessoires

Airco Accessoires

Airconditioning Installatiemateriaal

Op zoek naar installatiemateriaal om een airco te installeren? TS24 levert alles wat je nodig hebt. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren. Het installatiemateriaal is geschikt voor alle typen en merken airconditioners. 

Van vacuumpomp tot airco koelleiding, we hebben het!

Of je nu zoekt naar een stille condenspomp om het condens af te voeren of een vacuumpomp voor het installeren van aircosytemen. In ons assortiment vind je het beste materiaal t.b.v. het installeren van airco's. De koelleidingset, in diverse maten beschikbaar is een complete pakket per strekkende meter. Wanneer je deze besteld ontvang je het aantal meter zoals besteld aan 1 stuk. Geleverd inclusief passende koppelingen voor de koelleiding. Er wordt leiding geleverd voor koelgas, koelvloeistof en condensafvoer.

Onze productgroepen

Muurbeugels voor de airco buitenunit

Bij de airco systemen wordt voor de buitenunit geen muurbeugel meegeleverd. Uiteraard is een deugdelijke montage op een passende plaats van de buitenunit van jouw airco van groot belang. Dikwijls zal dit aan de gevel zijn. Met een goede muurbeugel voor de buitenunit hang je deze stevig en correct op.

Airco op een plat dak plaatsen met een opstellingsbalk

Met twee opstellingsbalken monteer je jouw buitenunit deugdelijk op een plat dak. Enerzijds verdelen de montagebalken de druk correct over het dakleer van het platte dak, anderzijds worden eventuele trilling zo verminderd. Of je nu de buitenunit aan de gevel wilt monteren of op een plat dak wil plaatsen. Bij ons kan je voor de juiste accessoires terecht.

In de aanbieding

Waarom Airco Accessoires?

Voor het correct installeren van een airco is goed installatiemateriaal noodzakelijk. Bij TS24 ben je aan het juiste adres voor onder meer steunen, wandsteunen, hoekstukken, klemmen, koppelstukken, afbramers, bochten, manifolds, condenspompen, vacuumpompen, soldeerkoppelingen, snelkoppelingen, koperleidingen, koelleidingen, hellingsteunen, opstellingsbalken en andere airconditioning materialen. Al deze accessoires hebben wij vrijwel altijd op voorraad. Wij leveren zowel aan de consument als installateur.

Weet je wat je zoekt binnen Airco Accessoires? Ga snel naar...

Top Airco Accessoires producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Snelle service "

Postnl - Pakketjes binnen Nederland en Belgie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.