Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/vhosts/ts24_nl/web/includes/modules/product_listing.php on line 319 Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/vhosts/ts24_nl/web/includes/modules/product_listing.php on line 330
053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 17:30 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar PowerPlus Tuingereedschap Kies een andere PowerPlus Tuingereedschap categorie

PowerPlus Hakselaar

Categorie: PowerPlus Hakselaar

Met een PowerPlus hakselaar wordt het opruimen van je snoeiafval stukken eenvoudiger. Een PowerPlus hakselaar, ofwel houtversnipperaar, verwerkt takken, bladeren en kleine stammen tot houtsnippers. En dat niet alleen, ook groenafval kan met een PowerPlus hakselaar versnipperd worden, zodat het compact in de ton past of eenvoudig tot compost verwerkt kan worden.

PowerPlus Hakselaar

Kies hieronder de PowerPlus hakselaar die bij je past (0):

Waarom PowerPlus Hakselaar?

Bij de aankoop van een PowerPlus hakselaar is veilig werken iets om in de gaten te houden! Een hakselaar trekken namelijk hout naar binnen, ideaal voor de verwerking van takken, maar gevaarlijk voor je vingers! Wees dus altijd oplettend en alert als je met de hakselaar aan de slag gaat! Ook gehoorsbescherming en een veiligheidsbril zijn geen overbodige luxe. Een houtversnipperaar produceert namelijk flink wat lawaai, waar je bij langer gebruik last van kunt krijgen. 

Andere productgroepen uit PowerPlus Tuingereedschap

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"From Russia with Love"

Oksana - Project Manager

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.