Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Auto en Motor Kies snel een Auto Onderhoud categorie

Auto Onderhoud

Auto Onderhoud

Alles om je auto optimaal te onderhouden

Je auto wil je natuurlijk graag netjes houden! Een flinke wasbeurt, glimmende velgen en een schoon interieur dragen hier een aardig steentje aan bij. Om je een overzicht te geven van wat er allemaal mogelijk is om je auto in topconditie te houden zetten we dit hier op een rijtje. Van autoshampoo tot velgenreiniger en van spons tot hogedrukreiniger.

Wil je meer dan wassen alleen? Neem dan een kijkje in onze categorie 'Poetsen & Polijsten'. Daar vind je een volledig overzicht van polijstmiddelen en polijstmachines.

Onze productgroepen

Een hogedrukreiniger maakt het wassen van je auto een snel en simpel klusje

Met een hogedrukreiniger wordt het reinigen van je auto een snelle klus. Een hogedrukreiniger heeft namelijk veel meer kracht dan een gewone waterslang, waardoor vuil, stof en zand veel sneller verwijderd wordt. Op de meeste hogedrukreinigers kun je een zogenaamde 'foamgun' aansluiten, waarmee je de autoshampoo over je auto spuit. Vuil wordt hierdoor opgenomen in de laag schuim en afgevoerd terwijl je de auto afspuit.

Let wel op bij het gebruik van een hogedrukreiniger! Houd altijd voldoende afstand tot de auto, om schade door te grote kracht te voorkomen. Wij raden aan altijd minimaal 30 centimeter afstand te houden. Bij kwetsbare delen, zoals je gril, kun je beter nog wat extra afstand in acht nemen.

In de aanbieding

Waarom Auto Onderhoud?

Van autoshampoo tot autowax, van velgenreiniger tot spons: bij TS24 vind je altijd wat je zoekt om jouw auto in showroomstaat te houden! Wanneer je je auto regelmatig wast kost het minder tijd om hem schoon te houden en verdwijnt het vuil veel sneller. 

Weet je wat je zoekt binnen Auto Onderhoud? Ga snel naar...

Top Auto Onderhoud producten

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Samen maken we het mooi makkelijk"

Ruud - Directeur

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.