Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Accessoires Kies snel een Schuren categorie

Schuren

Schuren

Schuren en polijsten voor een perfect resultaat!

De basis voor een goede  hechting van verf of juist om hout mooi glad te maken. Voor het afwerken of prepareren van allerlei oppervlaktes biedt schuren of polijsten de uitkomst. Schuren kan een vervelende en tijdrovende klus zijn, maar met het juiste gereedschap wordt het werk al stukken makkelijker. Het schuurpapier bij ons is specifiek ontwikkeld zodat met het juiste schuurpapier geen enkel oppervlak nog een probleem kan zijn.  Met het correcte schuur- en polijstmateriaal wordt het resultaat alleen maar beter.

Onze productgroepen

Voor elk oppervlakte een geschikte oplossing.

Het polijsten van je auto, het verwijderen van verf en/of vernis of het afwerken van je steen of kunststof object. Bij TS24 beschikken we nu over een ruim assortiment vol met verschillende accessoires voor schuur- en polijstmachines. Ben je op zoek naar het juiste schuurpapier dat specifiek ontwikkeld is voor het schuren van allerlei oppervlaktes dan bieden wij voor elk oppervlakte een geschikte oplossing.

Waarom Schuren?

Schuren en polijsten is vaak de nodig als basis of juist als afwerking. Met het juiste schuur en polijstmateriaal wordt het resultaat alleen maar beter.  Gelukkig beschikken wij in ons assortiment over heel wat schuur- en polijstproducten zodat je altijd het juiste product zult vinden.

Weet je wat je zoekt binnen Schuren? Ga snel naar...

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"van deur tot deur"

DHL palletvervoer - Palletservice in Nederland en Belgie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.