Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Accessoires Kies snel een Borstels categorie

Borstels

Borstels

Komborstels en staalborstels om elke klus te klaren

Een nieuwe verflaag aanbrengen of roestplekken verwijderen. Wanneer je bezig bent met het preparen van oppervlaktes kom je er vaak achter dat dit een vervelend klusje kan zijn. Grote oppervlaktes die moeilijk kaal of glad te krijgen zijn en lastig bereikbare plekjes.  Maar gelukkig is er een oplossing: komborstels van Kreator. Met komborstel kun je gemakkelijk materialen voorbewerken of ontroesten zonder dat dit je al te veel moeite kost. Je bevestigt de borstels gemakkelijk op je boormachine of haakse slijper zodat de klus snel geklaard is.

Onze productgroepen

Borstels voor verschillende toepassingen

Met komborstels en staalborstels wordt het bewerken van materiaal stukken eenvoudiger. De borstels zijn er in verschillende soorten zodat je elk materiaal de baas kan. Werkzaamheden die uitstekend uitgevoerd kunnen worden met de borstels zijn bijvoorbeeld het preparen van de grondlaag, het verwijderen van aanslag, roest en verf, het reinigen van mallen en het afwerken van onderdelen. Al met al met de borstels van Kreator zit je altijd goed als het gaat om kwaliteitsgereedschap waarmee je op efficiënte wijze oppervlakken en moeilijk bereikbare hoeken wil bewerken. 

Let op het maximaal toegestane toerental

Bij het in gebruik nemen van (kom)borstels is het belangrijk dat je er goed oplet wat het maximale toegestane toerental van de borstel is. Borstels met een laag toegestaan toerental kunnen namelijk op een snel draaiende machine voor gevaar zorgen aangezien de draden uit de borstel kunnen vliegen. 
Hanteer daarom als vuistregel hoe groter de diameter van de borstel des te lager is het geadviseerde toerental.

Waarom Borstels?

Goed gereedschap is het halve werk. Komborstels en staalborstels zijn een onmisbaar gereedschap wanneer je bezig bent met het preparen  van oppervlakken. De borstels in koper, nylon of staal zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen en zorgen ervoor dat de klus stukken sneller geklaard wordt. Bij TS24 beschikken we nu over een ruim aantal borstels, zodat je altijd de juiste borstel kan kiezen voor jouw klus. 

Weet je wat je zoekt binnen Borstels? Ga snel naar...

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Altijd een antwoord en oplossing paraat"

Suzan - Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.