053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Bescherming Kies een andere Bescherming categorie

Categorie: Veiligheidsbrillen

Rondvliegend puin en stofdeeltjes kunnen erg gevaarlijk zijn voor de ogen. En je ogen zijn niet te vervangen. Het is daarom erg belangrijk om tijdens de verschillende klussen een geschikte veiligheidsbril te dragen zodat je ogen niet beschadigt raken. In ons ruime assortiment vind je heel wat veiligheidsbrillen voor verschillende werkzaamheden zodat jouw ogen altijd goed beschermd zijn. Een simpel brilletje kan een groot verschil maken. Daarbij zijn veiligheidsbrillen niet allemaal meer lomp of onhandig. Een comfortable veiligheidsbril zet je sneller op, en is daarom een heel zinvolle investering. Bij het simpelstje boorklusje kan je al te maken krijgen met metaalsplinters of bijvoorbeeld een brekend boortje. Er is ongetwijfeld een veiligheidsbril waar ook jij mee kan werken.

Veiligheidsbrillen

Kies hieronder de veiligheidsbril die bij je past (12/12):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Veiligheidsbrillen?

Je ogen zijn erg waardevol en niet te vervangen. Een veiligheidsbril is daarom erg belangrijk tijdens de verschillende werkzaamheden waarbij stofdeeltjes of wegschietend puin een gevaar voor je ogen op kunnen leveren. Of je nou aan het lassen, zagen of slijpen bent, met de juiste veiligheidsbril zijn je ogen altijd goed beschermd!

Andere productgroepen uit Bescherming

Top Veiligheidsbrillen producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Elk pakketje komt er zsm aan!"

Herman - Magazijnmeester

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.