Voor 23:00 besteld en betaald? 2-4 dagen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Bescherming Kies snel een Handschoenen categorie

Handschoenen

Handschoenen

Handschoenen, omdat je handen zo kwetsbaar zijn.

Je handen zijn tijdens het klussen al snel kwetsbaar. Daarom is het belangrijk deze waardevolle lichaamsdelen goed te beschermen tegen puin, snijwonden en chemische middelen. Al deze kwalijke invloeden van buitenaf kunnen grote gevolgen hebben op je handen. De juiste handschoen zorgt daarom voor een goede bescherming en kan een hoop narigheid voorkomen.

Onze productgroepen

Werkhandschoenen: in alle soorten en maten.

Handschoenen zijn er voor veel verschillende werkzaamheden. Ben je aan het werken in de tuin en wil je, je handen beschermen tegen vuil dan zijn tuinhandschoenen prima. Ga je stenen sjouwen of ben je in het bos aan het zagen dan zijn stevige werkhandschoenen een betere keus. Heb je liever een technische handschoen voor meer comfort, een beter pasvorm en een specifieke bescherming? Bij TS24.nl beschikken we over een ruim assortiment met werkhandschoenen voor elke klus.

Waarom Handschoenen?

Handschoenen zijn er in veel verschillende soorten en maten en dat is maar goed ook. Tijdens het klussen zijn je handen namelijk één van de meest kwetsbare lichaamsdelen, je werkt immers met je handen! Het is daarom belangrijk deze goed te beschermen tegen kwalijke invloeden van buitenaf. 

Weet je wat je zoekt binnen Handschoenen? Ga snel naar...

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Snelle service "

Postnl - Pakketjes binnen Nederland en Belgie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.