Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Accessoires Kies snel een Bescherming categorie

Bescherming

Bescherming

Veilig en zeker klussen met de juiste bescherming

Niets is zo belangrijk als veiligheid tijdens het klussen. Of je nu bezig bent met het doorslijpen van stenen, het werken in de tuin of het boren van een gat. Met de juiste bescherming werk je stukken veiliger en prettiger. Soms hoef je maar een klein klusje te doen, maar elke klus heeft zo zijn eigen risico's. Het is daarom belangrijk altijd de juiste bescherming te dragen zodat je de kansen op een ongeluk zo klein mogelijk houdt.

Onze productgroepen

Voor elke klus de juiste bescherming!

Als we het hebben over beschermmateriaal, dan is er veel te bedenken. Een goede veiligheidsbril en gehoorbescherming zijn bijvoorbeeld een must tijdens het zagen, slijpen en boren. Bescherm je handen met stevige handschoenen. Werken in de tuin of straat wordt stukken prettiger met goede kniebeschermers. Bij TS24.nl beschikken we over een ruim assortiment aan beschermingsartikelen zodat je tijdens elke klus de juiste bescherming kunt dragen.

Waarom Bescherming?

Het werken met gereedschap kan nog wel eens voor risico's zorgen. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk tijdens het werken. Denk hierbij aan gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, hoofdbescherming en handschoenen. Voor elke klus beschikken wij over bijpassende veiligheidsartikelen zodat je je werk met een veilig en zeker gevoel kunt uitvoeren.

Weet je wat je zoekt binnen Bescherming? Ga snel naar...

Top Bescherming producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"10 jaar garantie op alle buitendelen"

LG Lifes Good - Airconditioners van top kwaliteit

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.