053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Accessoires Kies snel een Bescherming categorie

Bescherming

Bescherming

Veiligheid en zekerheid met de juiste bescherming.

Niets is zo belangrijk als veiligheid tijdens het klussen. Of je nu bezig bent met het doorslijpen van stenen, het werken in de tuin of het boren van een gat. Met de juiste bescherming wordt het werken stukken veiliger en prettiger. Soms hoef je maar een klein klusje doen maar elke klus heeft zo zijn eigen risico's. Het is daarom belangrijk altijd de juiste bescherming te dragen zodat je de kansen op een ongeluk zo klein mogelijk houdt.

Onze productgroepen

Voor elke klus de juiste bescherming!

Als we het hebben over beschermmateriaal, dan is er veel te bedenken. Een goede veiligheidsbril en gehoorbescherming voor tijdens het zagen, slijpen en boren is een must. Bescherm je handen met stevige handschoenen. Werken in de tuin of straat wordt stukken prettiger met goede kniebeschermers. Bij TS24.nl beschikken we over een ruim assortiment met beschermingsartikelen zodat je tijdens elke klus de juiste bescherming kunt dragen.

In de aanbieding

Waarom Bescherming?

Het werken met gereedschap kan nog wel eens zorgen voor risico's. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk tijd het werken. Gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, hoofdbescherming en handschoenen. Voor elke klus beschikken wij over bijpassende veiligheidsartikelen zodat je je werk met een veilig en zeker gevoel uit kunt voeren.

Weet je wat je zoekt binnen Bescherming? Ga snel naar...

Top Bescherming producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Goed verpakt de deur uit!"

Twan - Magazijn Medewerker

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.