053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Handgereedschap Kies snel een Meetgereedschap categorie

Meetgereedschap

Meetgereedschap

Meten is weten!

Zonder meetgereedschap kom je tijdens het klussen niet ver. Op welke lengte moest die balk ook alweer gezaagd worden? Staat het kozijn waterpas? En is de hoek 90°? Met het juiste meetgereedschap krijg je snel een antwoord op dit soort vragen. Met de producten uit de Kreator lijn beschik je over kwalitatief goed meetgereedschap waarmee je nog jarenlang kunt meten.

Onze productgroepen

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Timmermans potloden om de maat snel mee af te strepen, duimstokken en rolmeters om de maat mee te meten, een waterpas of juist een winkelhaak voor een loodrechte hoek. Beschik je over het juiste meetgereedschap en ben je goed voorbereid dan gaat het klussen een stuk sneller en makkelijker. Meetgereedschap heb je bijna altijd nodig tijdens het klussen. Daarom is het belangrijk het juiste gereedschap altijd in huis te hebben. 

In de aanbieding

Waarom Meetgereedschap?

Meten is weten. Met het meetgereedschap van de Kreator lijn maak je dit gezegde meer dan waar. Ons ruime assortiment bevat verschillende meetproducten zodat je op elke meetvraag een antwoord kunt krijgen. Of iets nou waterpas moet staan of juist haaks. De producten van kreator zorgen altijd weer voor de oplossing .

Weet je wat je zoekt binnen Meetgereedschap? Ga snel naar...

Top Meetgereedschap producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"From Russia with Love"

Oksana - Project Manager

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.