053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Kies snel een Thuis categorie

Thuis

Thuis

Een huis is pas een thuis als je het naar je eigen smaak hebt afgewerkt. Met verven of behangen maak je een groot verschil. Een oude behanglaag verwijder je makkelijk met een behangafstomer en een paar goede plamuurmessen. Breng een nieuwe verflaag aan met behulp van onze kwaliteitskwasten en duurzame verven van Drywood. Met de juiste verlichting breng je nuance aan in de sfeer in huis en zo maakt je van jouw huis een thuis.

Onze productgroepen

Camerasysteem voor Thuis

Met een goedkoop camerasysteem maak je jouw thuis een stuk onaantrekkelijker voor de dievengilde of ander onguur gezelschap. Inbrekers vermijden doorgaans huizen die voorzien zijn van een goede combinatie van een camerasysteem. Onze complete camerasystemen worden ook veel gebruikt als monitoring in winkels en het mkb. Met een paar slim geplaatste buitenlampen met bewegingsmelder schrik je eveneens menig ongewenste bezoeker af. Daarbij is het prettig thuiskomen wanneer de oprit goed is verlicht. Om een echt veilig thuis te creëren kan je je huis uitrusten met een simpel alarmsysteem met een akoestische en visuele alarmering.

In de aanbieding

Waarom Thuis?

Gestaag breiden wij ons assortiment uit met complete alarmsystemen, elektra installatiemateriaal, CV-installatiemateriaal, verlichting: Zowel armaturen voor binnen en buiten als LED-lampen, halogeenlampen en zo voorts.

Weet je wat je zoekt binnen Thuis? Ga snel naar...

Top Thuis producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Well done is better than well said!"

Barbara - Klantenservice Genius

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.