053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Airco Wand Modellen Kies een andere Airco Wand Modellen categorie

Categorie: Serverruimte Airconditioner

Een serverruimte airco moet geschikt zijn om 24 uur per dag en 7 dagen per week, week aan week te kunnen draaien. Dit stelt andere eisen aan het de airco, dan een die je in de woonkamer toepast. Bedrijven hebben steeds vaker een eigen serverruimte binnen het bedrijf. Deze ruimten worden snel warm door de computers en servers. De koeling in deze ruimten is zeer belangrijk om een goede bedrijfszekerheid te bieden. Panasonic heeft hiervoor speciale serverruimte airco's ontwikkeld, die wij hier aanbieden. Mocht je een uitgebreider systeem nodig hebben, TS24 kan het hele Panasonic assortiment leveren.

Serverruimte Airconditioner

Kies hieronder serverruimte airco die bij je past (2/2):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Serverruimte Airconditioner?

Betrouwbare airconditioning voor je serverruimte is zeer belangrijk. Servers, netwerk- en computerapparatuur produceert veel warmte bij het in gebruik zijn. Met een goede airco, die geschikt is voor 24/7 gebruik. Tevens is een goede winterregeling van groot belang voor een serverruimte airco. Immers blijven deze apparaten ook in de winter zoveel warmte produceren dat additionele koeling van de omgevingslucht noodzakelijk kan zijn. 

Andere productgroepen uit Airco Wand Modellen

Top Serverruimte Airconditioner producten

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"ik sta 5 dagen in de week klaar om u te helpen met uw bestelling"

Evi - Klantenservice Medewerkster

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.