Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Tuin en Terras Kies een andere Tuin en Terras categorie

Categorie: Drukspoeiers

Druksproeiers zijn erg handig voor het gebruik in tuinen, terrassen, patio's en andere plekken in en rond om het huis waar planten zijn en onkruid zit. Drukspoeiers worden op druk gepompt met de hand en vernevelen daarna het water of (onkruid)bestrijdingsmiddel dat wordt gebruikt. Ze zijn zowel in handige trolleys leverbaar, waar je maar liefst 16 liter water in kwijt kunt, als in rugspuiten of hand druksproeiers.

Drukspoeiers

Kies hieronder de druksproeier die bij je past (31/31):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Drukspoeiers?

In ons assortiment vind je druksproeiers van bekende merken, zoals GloriaGardena, Eurom en PowerPlus. Natuurlijk in diverse maten, zodat je altijd een druksproeier vindt die aan jouw wensen voldoet. 

Een druksproeier is heel eenvoudig wanneer je onkruid wilt bestrijden of groene aanslag van je terras wilt verwijderen. Echter, wanneer je een moestuin hebt, een kas of andere kwetsbare bloemen en planten, is een druksproeier ook zeer geschikt. Met een druksproeier besproei je de gewassen zachtjes, zonder grote druk. Hierdoor bescherm je de kwetsbare planten en bloemen tegen de harde straal van water, maar geef je ze toch voldoende voeding om optimaal te kunnen groeien en bloeien. 

Daar komt bij dat een druksproeier vaak een behoorlijke reikwijdte heeft, waardoor je ook tussen de planten kunt sproeien of juist hoger gelegen gedeelten kunt bereiken. 

Andere productgroepen uit Tuin en Terras

Top Drukspoeiers producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"U vraagt, wij leveren"

Tyron - Category Manager

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.