Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Kies voor Qlima split unit en mobiele airco’s

 

Een hoge kwaliteit van de lucht in huis is erg belangrijk. De luchtkwaliteit is namelijk een bepalende factor voor jouw welzijn en het welzijn van je gezin. Het blijkt dat temperatuur, vochtigheid, zuiverheid, geur, circulatie en zuurstofgehalte onze zintuigen sterk beïnvloeden. En daarmee ook onze gemoedstoestand.

 

Om deze reden hebben veel mensen een airco in huis. Een airco zorgt er in de meeste gevallen voor dat de temperatuur in huis koeler wordt. We voelen ons het meest prettig bij een temperatuur tussen de 18 en 22 graden. TS24 heeft een groot aanbod van split unit airco modellen en mobiele airco modellen. Maar wat is het verschil tussen deze twee?

 

Wat is het verschil tussen een split unit en een mobiele airco?

Een split unit airco model is een model dat bestaat uit twee delen: een deel binnen en een deel buiten. Dit model wordt permanent geplaatst in een ruimte. Drie voordelen van een split airco: 

Daarnaast heb je dus het mobiele airco model. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit model verplaatsbaar. Je kunt daardoor gemakkelijk verschillende ruimtes tijdelijk koelen. Ook drie voordelen van een mobiele airco:

Een airco model van Qlima werkt erg eenvoudig

Eén van onze favoriete airco merken is Qlima. Qlima helpt al ruim 30 jaar bij een goede klimaatbeheersing in huis. De producten laten je comfortabel voelen in je eigen huis. Daarnaast zijn ze gemakkelijk zelf te installeren door de uitgebreide aanwezige documentatie en eigen deskundige klantenservice. Dat scheelt je flink wat tijd en kosten!

 

De split unit airco modellen zijn flexibel en gemakkelijk aan te sluiten op veel plekken in huis. De binnen- en buitendelen kunnen zelf worden geïnstalleerd. De gaten voor de leidingen kunnen ook zelf worden geboord. Alleen voor het koppelen van de leidingen raden wij aan om dit door een erkende monteur te laten doen. Fluitje van een cent, bekijk het maar in de video hieronder:

Zoals al bij de voordelen benoemd, is een mobiele airco direct klaar voor gebruik. Eigenlijk is het plug & play. Je steekt de stekker in het stopcontact, sluit de afvoerslang aan, en leidt de slang naar buiten. Binnen een paar tellen is de mobiele airco klaar om de ruimte te verkoelen.

 

Qlima heeft ook airco modellen met een WiFi-module. Hierdoor kun jij eenvoudig via jouw smartphone of tablet de airco bedienen. Ook de timerfunctie is handig. Hierdoor bepaal je eenvoudig het gewenste moment van in- en uitschakelen.

 

Daarom kies jij voor Qlima, de expert in klimaatbeheersing

We leveren al een lange tijd split unit airco en mobiele airco modellen van het merk Qlima. Een betrouwbaar merk met veel expertise en zorg voor klimaatbeheersing. Waarom kiezen wij voor Qlima?

BEKIJK HIER DEAIRCO MODELLEN VAN QLIMA

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 03 Juli 2018

https://lh4.googleusercontent.com/N4p1jK2eA1S22xXvlawi29paHRV-0RAZqctzy8OCI5iy8epbyi05FwMNkXHMCCg_e89qdV43pMD4ZHUEZ-wLH7YUHuJw2whPqQYLPbfMfT1enK88yowkO-Oy5yY08F-QOQwVL9BV

Deel deze blog

Opmerkingen

Plaats je opmerking

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.