Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Nieuwe Qlima airco modellen en barbecues bij TS24

Vanaf vandaag zijn er nieuwe airco modellen en barbecues van het merk Qlima in het assortiment van TS24. We leveren al lange tijd Qlima producten naar grote tevredenheid van ons en onze klanten. Qlima staat voor expertise, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarom hebben wij ons assortiment verder uitgebreid. Waarom kies je voor Qlima?

 

Maar naast expert in klimaatbeheersing, is Qlima ook expert in barbecues. Lees verderop in dit artikel daar meer over.

Expert in klimaatbeheersing

Qlima helpt bij het goed regelen van het klimaat in huis. De kwaliteit van lucht is namelijk een bepalende factor voor je welzijn. De temperatuur, vochtigheid, zuiverheid, geur, circulatie en zuurstofgehalte beïnvloeden onze zintuigen en bepalen daarmee ook onze gemoedstoestand. De producten van Qlima laten je comfortabel voelen in je eigen huis.

 

Neem bijv. het SC5025 split unit airco model. Een wandmodel airco met veel comfort en luxe. O.a. een WiFi-module waardoor de airco met de smartphone of tablet te bedienen is. Het heeft een mooi plat design en eigentijds dimbaar display.

 

Qlima SC5025 split airco           Qlima P528 mobiele airco

 

Of kijk eens naar de P528 mobiele airco. Steek eenvoudig de stekker in het stopcontact, voer de bijgeleverde afvoerslang naar buiten en de airco is direct klaar om verkoeling te brengen. Het model is op wieltjes en in te stellen met een afstandbediening.

 

Maar dit zijn niet de enige twee airco modellen van Qlima. Klik hieronder om het gehele nieuwe Qlima assortiment te bekijken.

Van compacte BBQ tot buitenkeuken, ook dat biedt Qlima!

De zon begint weer te schijnen, de zomer is in aantocht! Dan wordt traditiegetrouw de BBQ weer massaal buiten gezet. Qlima heeft ook een nieuw outdoor cooking assortiment. Van een tafelgrill tot een volledige buitenkeuken. En van gas tot houtskool. Qlima heeft diverse modellen, zoals te zien in de onderstaande video:

 

Neem bijv. de tafelgrill Njoy1007. Erg compact en makkelijk mee te nemen door de handige draagtas. Ideaal voor in de tuin, op de camping, op het balkon of op het strand. De grill is zelfs binnen te gebruiken door de lage rookontwikkeling. Zoals te zien in de onderstaande video:

 

Of kies voor de luxe buitenkeuken OKG102. De gasgestookte buitenkeuken heeft twee regelbare branders die ervoor zorgen dat je jouw gerechten perfect kunt bereiden. Slow cooking is ook mogelijk door de geëmailleerde afsluitbare deksel.

 

Maar dit zijn niet de enige twee modellen van Qlima die we toevoegen. Klik hieronder om het gehele nieuwe Qlima assortiment te bekijken.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 12 Juni 2018

https://lh3.googleusercontent.com/DbtdleAdXz4ld-f7PH4LF3PNIGOOuhFfmM5eqTmCPkJx2hcgE9ZEvaLbvnkFzIdY6R-f58X2Lq58MZ6d-tYb9e6Vag1hNbkVB7ta3H0nxVVYoeM34OQbuBjId4fj3SVxkzMmJPuK

Deel deze blog

Opmerkingen

Danielunilm
08-05-2021

????? + ?? ????

MorrisNuape
17-02-2021

???????? ????????? _________________ ?????? ???????? ? ?????? ????

Plaats je opmerking

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"TS24, zet de klant op nr 1"

Bloem - Teamleider Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.