Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Krachtig en goedkoop: de CFH ST1000 onkruidbrander

Heb je last van onkruid in je tuin of op je terras? Het verwijderen hoeft geen vervelende klus te zijn! Met een onkruidbrander verdwijnt het onkruid snel en voorgoed. Het goede nieuws is dat zo’n onkruidbrander ook nog eens helemaal niet duur hoeft te zijn. De CFH ST1000 is namelijk zo’n topper

Effectief onkruid verwijderen met een onkruidbrander

Met een onkruidbrander verwijder je snel ongewenste onkruidgroei op terrassen, paden en opritten. Omdat een onkruidbrander zo snel en effectief te werk gaat, is het zeer comfortabel werken. Tijdens het wegbranden stel je het onkruid bloot aan een zeer hoge temperatuur. Hierdoor barsten de wandcellen open waarna er vochtuittreding plaatsvindt. Uiteindelijk verwelkt het onkruid en sterft af. Waarna het onkruid is afgestorven kun je het gemakkelijk wegvegen. Deze behandeling dien je na enkele weken weer te herhalen. Het onderliggende wortelstelsel raakt uitgeput, waardoor het onkruid in zijn geheel zal verdwijnen.

Het onkruid hoeft niet volledig zwart gemaakt te worden. Alleen verhitten tot het vocht uittreedt is voldoende. Je kunt eenvoudig testen of je op de goede manier het onkruid verhit: druk een behandeld blad tussen de duim en wijsvinger en bekijk of het bladoppervlak vochtig wordt. Wanneer het blad ook donker verkleurd is, is de verhitting succesvol geweest. Het verwijderen van onkruid op deze manier is milieuvriendelijk, omdat er geen chemicaliën worden gebruikt.

Een multifunctionele tool

Naast het verwijderen van onkruid is de ST1000 voor nog vele andere taken te gebruiken. Zo is de onkruidbrander ook goed te gebruiken voor het verwijderen van mos. Hierbij dien je hetzelfde te werk te gaan als bij onkruid. Een onkruidbrander is niet alleen handig voor het verwijderen van onkruid in je tuin, ook ongedierte kun je eenvoudig bestrijden. Zo kun je mierennesten makkelijk verwijderen met behulp van de brander. Overige werkzaamheden die je met de CFH ST1000 kunt verrichten zijn:

De CFH ST1000, een echte krachtpatser

De CFH gasbrander is voorzien van een 5 meter lange gasslang. Hierdoor heb je veel bewegingsruimte en kun je de hele tuin ontdoen van onkruid. De ST1000 is verkrijgbaar met of zonder drukregelaar. Het voordeel van zo’n regelaar is dat er voorkomen wordt dat er gas vrijkomt en je het niveau zelf kunt bepalen. De onkruidbrander is tevens TÜV- en GS-gekeurd dus je kunt er veilig mee aan het werk. De CFH ST1000 heeft een maximale vlamtemperatuur van 1600 graden celsius. Door deze extreme hitte heeft het onkruid geen schijn van kans. De brander is niet alleen krachtig maar heeft ook een scherpe prijs.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 31 Augustus 2017

https://www.ts24.nl/images/blog/onkruid/sunset.jpg

Deel deze blog

Opmerkingen

Plaats je opmerking

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Snelle service "

Postnl - Pakketjes binnen Nederland en Belgie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.