Warning: Smarty error: unable to read resource: "/var/www/vhosts/ts24_nl//web//lang/dutch/index_account.conf" in /var/www/vhosts/ts24_nl/web/includes/classes/Smarty_2.6.30/Smarty.class.php on line 1100
053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.

Ga je op vakantie? Bewaar je spullen veilig in een kluisje!

Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk optimaal genieten zonder je je ook maar ergens druk over te maken. Dat geldt ook voor de spullen die je allemaal thuis laat. Met de nieuwe kluisjes van VARO zijn je spullen veilig en ga je met een onbezorgd gevoel op pad!

Achter slot en grendel

Hoewel je er liever niet over nadenkt, bestaat er helaas altijd een kans op inbraak wanneer je op vakantie bent. Om je spullen veilig te stellen kan het daarom handig zijn om een kluisje aan te schaffen. Je sleutels, sieraden, geld en andere waardevolle documenten bewaar je zo veilig achter slot en grendel. Alle kluisjes van VARO worden vergrendelt met een elektronisch cijferslot. Ben je deze code vergeten? Geen zorgen, dankzij de bijgeleverde set noodsleutels krijg je de kluis weer open.

Ook is het mogelijk om grotere waardevolle spullen in een kluis op te bergen. Zo hebben wij in ons assortiment een aantal kluizen waar je bijvoorbeeld ook je laptop in kunt stoppen.

Ben je bang dat de kluis nog makkelijk meegenomen kan worden? Dat is niet nodig! Om de kans op diefstal te verminderen kan elke kluis makkelijk geplaatst worden in een kast of vastgemaakt worden aan een muur.

Genieten tijdens je vakantie staat voorop met de nieuwe kluisjes van VARO.

Geplaatst op 24 Juli 2017

https://www.ts24.nl//images/blog/kluisjes/banner.jpg

Deel deze blog

Stuur deze blog via e-mail Deel deze blog op Facebook Deel deze blog op Twitter Deel dit blog op Google Plus Deel dit blog op Google Plus

Opmerkingen

Plaats je opmerking

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Geld moet rollen, anders hadden ze het wel vierkant gemaakt"

Benjamin - Financieel Mastermind

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.