Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Rupes BigFoot Seminar 2017

Woensdag 8 maart was TS24 aanwezig bij het Rupes BigFoot Seminar om alles te leren over het poetsen en polijsten van je auto. WSB Finishing Equipment organiseerde deze dag de eerste Rupes BigFoot Seminar in de Benelux. Om tien uur werden we verwacht bij het WSB in Utrecht waar de dag werd geopend door de directeur van WSB en Jason Rose, een bekende in de detailing-wereld. Een goed begin van de dag!

De dag beloofde live demonstraties, workshops met tips en trucs en de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met alle Rupes BigFoot producten. Allereerst kregen we een lezing van Jason Rose over het bedrijf en het merk Rupes. Daarna volgde een interessant overzicht van de Rupes BigFoot Polishing Systems en de technieken. Hier moesten we goed opletten, omdat we na de lezing de kans kregen om alle technieken in de praktijk te brengen. Het polijsten van de auto kwam als eerste aan bod.

Vol moed en met nieuwe kennis mochten we het zelf eens uitproberen. We gingen aan de slag met een polijstmachine uit de BigFoot Mark II collectie en wonder boven wonder lukte het ons alle drie om de auto netjes te polijsten!

Na de eerste workshop kregen we weer een lezing, nu over het polijsten van randen en moeilijke oppervlaktes van een auto. Bij het polijsten van deze oppervlaktes is het belangrijk om met kleinere machines te werken. Daarom gingen we tijdens deze workshop aan de slag met de BigFoot nano iBrid en LHR 75E Mini. Deze kleine polijstmachines zorgen voor een optimaal resultaat op moeilijk bereikbare plekken van je auto.

Aan het eind van de dag werd er een korte lezing gegeven over het ‘sanding’, oftewel schuren, van een auto. Een iets heftiger klusje, wat betekende dat we ons helaas niet op een ‘echte’ auto mochten uitleven. We moesten het doen met een gedemonteerde motorkap, maar natuurlijk net zo leuk om eens te proberen!

De dag werd afgesloten met een unieke preview(!!) van de nieuwste producten van Rupes en een hapje en een drankje. Deze nieuwe producten zijn binnenkort in het assortiment van TS24 te zien. Met nieuwe kennis én een diploma op zak vertrokken we weer richting Enschede. TS24 heeft er, dankzij deze leerzame dag vol fantastische producten van Rupes, nu drie nieuwe experts bij op het gebied van poetsen en polijsten! Mocht je vragen hebben over het polijsten van je auto met Rupes producten? Wij kunnen nu nog meer vragen over deze machines, polijstschijven en poetsmiddelen beantwoorden.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 10 Maart 2017

https://www.ts24.nlimages/blog/rupes/Banner_1.jpg

Deel deze blog

Opmerkingen

Plaats je opmerking

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Altijd een antwoord en oplossing paraat"

Suzan - Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.