053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.

Vanaf nu is TS24 een SBB erkend leerbedrijf

TS24 b.v. is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en het MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn en uiteraard leren om te werken binnen een volwaardig bedrijf. Om de leerlingen te helpen hun leerdoelen te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

Ts24 geeft jongeren een kans

Bij TS24 ronden elk jaar diverse HBO-studenten hun stage op een goede manier af. Of het nu gaat om studenten van commerciële opleidingen, van technische opleidingen of van administratieve opleidingen, ze zijn allemaal van harte welkom mits je je volledig inzet tijdens deze periode.

Na vele positieve reacties van de Hogescholen en diverse oud-stagiairs speelde de volgende vraag: ‘We hebben bij TS24 vaak HBO-studenten een stageplek geboden, en dit beviel meestal erg goed, kunnen we dit niet ook voor MBO of VMBO scholieren doen?' Zo gezegd, zo gedaan. De mogelijkheden voor stageplaatsen werden eerst intern besproken alvorens het gesprek met SBB aan werd gegaan. Het bleek dat wij voor veel scholieren het perfecte leertraject kunnen bieden met de juiste begeleiding van een professional. Omdat TS24 voldoet aan alle voorwaarden om scholieren op te leiden kunnen vele VMBO- en MBO-scholieren zich vanaf nu aanmelden voor een stageplaats bij TS24.

Inmiddels is de eerste stageplaats vervuld en wachten we met smart op de komende stagiairs. Ben jij geïnteresseerd in een stageplaats in de logistieke, administratieve, online marketing of IT sector? Schroom dan niet en stuur jouw motivatie en C.V. naar ons per mail. Wie weet ben jij onze volgende succesvolle stagiair!

Geplaatst op 25 November 2016

https://www.ts24.nl/images/blog/blog_leerbedrijf.jpg

Deel deze blog

Stuur deze blog via e-mail Deel deze blog op Facebook Deel deze blog op Twitter Deel dit blog op Google Plus Deel dit blog op Google Plus

Opmerkingen

Er zijn nog geen opmerkingen over dit artikel.

Plaats je opmerking

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Elk pakketje komt er zsm aan!"

Herman - Magazijnmeester

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.