Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Zo verwarm je een ruimte op een goedkope manier!

 

Verwarm een ruimte op een goedkope manier

Wil je weten hoe je je huis het beste en goedkoop kunt verwarmen? Uit welke opties kun je kiezen? TS24 geeft je een aantal tips!

Veel mensen vinden het moeilijk de juiste en goedkope verwarmingsoplossing te vinden voor in huis. Wanneer het koeler wordt, blijft het koel in huis en is het binnen niet zo aangenaam. Wanneer je problemen hebt met het verwarmen van je woning, kun je het beste de verschillende manieren met elkaar vergelijken. Hierbij kun je letten op het rendement dat iedere manier van verwarmen heeft.

Je huis goedkoop verwarmen met een gaskachel

Het vermogen van een gaskachel wordt aangegeven met kW’s. Eigenlijk is het hoe meer kilowatt (kW’s) een gaskachel levert, hoe meer warmte hij genereert. Een aantal kachels is uitgerust met een thermostaat, zodat je precies in kunt stellen hoe warm je het in huis wilt hebben. 

Gaskachels zijn tegenwoordig geen lelijke apparaten meer. Stijlvolle en moderne designs zie je steeds vaker op gaskachel gebied. Dit maakt een gaskachel niet meer alleen praktisch en goed voor het milieu, maar ook een mooie accessoire voor in huis. In vergelijking met andere verwarmingsmogelijkheden heeft de gaskachel een hoger rendement dan bijvoorbeeld een elektrische kachel of een open haard om je woning goedkoop te verwarmen.

Waar moet je extra aan denken bij een gaskachel?

Wanneer je besluit een gaskachel aan te schaffen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat je let op de inhoud van de te verwarmen ruimte. Deze mag niet te klein zijn, want het zuurstofgehalte wat de kachel nodig heeft, is dan te laag. De kachel brandt dan niet goed en gaat uit. Daarnaast is het belangrijk te weten dat de meeste kachels niet aangesloten kunnen worden op het aardgasnetwerk, maar uitsluitend werken met gasflessen. Een gasfles is echter maar één keer een grote uitgave, daarna kun je de fles goedkoop opnieuw laten vullen.

Met de Blue Flame kun je jouw huis aangenaam en goedkoop verwarmen

De Blue Flame is een veilige en krachtige bijzet gaskachel, welke traploos regelbaar is, waardoor je hem precies kunt afstellen zoals jij wilt. Heb jij moeite met het verwarmen van je huis en wil je meer weten over hoe je de Blue Flame kunt gebruiken om je huis aangenaam en goedkoop te verwarmen? Lees dan onze How-To! 

Bekijk hoe makkelijk je een gaskachel gebruikt!

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 24 November 2021

https://www.ts24.nl/images/blog/juni_gaskachel/Bannerblog_goedkoopverwarmen.jpg

Deel deze blog

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Life should be enjoyed by doing what you love"

Leila - Content Medewerker

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.