Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Hoe maak je je huis kidsproof?

Een huis veilig en gezellig maken voor kinderen is zeer belangrijk. TS24 kan daarbij helpen. Met de volgende tips zorg jij ervoor dat jij kinder onbezorgd kunnen spelen en kind kunnen zijn. Heb je alle stopcontacten afgedekt of op de juiste hoogte geplaatst? Zijn de kranen beveiligd tegen heet water? Lees alle tips in deze blog.

Hoe maak je de woonkamer veilig?

Zorg ervoor dat stopcontacten op de juiste hoogte zitten. Hierdoor kunnen kinderen er niet bij. Is er geen mogelijkheid om de stopcontacten in de hoogte te verplaatsen, dek ze dan af met plaatjes. Werk daarnaast losse snoeren zoveel mogelijk weg. Dit kun je doen in holle plinten of in kabelgoten. Om te voorkomen dat kinderen hun vingers of handen tussen de deur krijgen kun je deurstoppers ophangen. Deze zijn relatief goedkoop en kunnen veel pijnlijke momenten voorkomen.

Plaats een rookmelder een koolstofdioxide melder in de woonkamer. Doe dit niet alleen in de woonkamer maar op meerdere plekken in je huis. Hierdoor word je snel gewaarschuwd als er brand is, of onvoldoende zuurstof in de ruimte is.

Ga je zwemmen? Zowel wanneer je op vakantie gaat, of als je in je eigen opblaasbare zwembad zit is veiligheid heel belangrijk. Maak dan gebruik van de Jilong Zwemarmbanden. Deze banden zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt zwemmen met jouw kind. 

Klussen met jouw kind?

Ga je klussen met je zoon of dochter? Maak dan gebruik van de beste veiligheidsproducten. Uiteraard moet je jezelf beschermen, maar ook je kind verdiend zorg. Een gehoorschade is immers zo opgelopen. Met de 3M herbruikbare oordoppen bescherm je jezelf en je kinderen tegen een gehoorbeschadiging.

Wil je meer weten over de beveiliging en welke producten je nodig hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn van harte bereid je telefonisch op per e-mail te woord te staan.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 24 Oktober 2017

https://www.ts24.nl/images/blog/kids/banner_03.jpg

Deel deze blog

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.