053-4283600 (09:00-17:30) | Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.

Wilmer verwarmt zijn stageplek

Banner stagiair Wilmer leert bij TS24

Voor veel van TS24 medewerkers zijn de producten bekend. Dit geldt voor mij, als nieuwbakken stagiair, nog niet. Om meer kennis te krijgen van de producten heb ik er een aantal artikelen uit de schappen gehaald en ze getest. Dit ging alleen niet zoals vooraf gedacht...

Voor de koude herfst-en wintermaanden zette ik een vuurkorf op m’n bureau. Na een aantal blokken hout op de juiste manier te hebben geklooft stopte ik deze in de vuurkorf en probeerde ik een vuurtje te maken. De vuurkorf zat nog vol met roet en dit kreeg ik al gauw op m’n gezicht en op m’n armen. Dit leek toch niet de juiste manier om mijn stageplek warm te maken.

 

Stagiair Wilmer wil z'n stageplek winterklaar maken

Gelukkig verkopen we bij TS24 ook kachels, elektrische verwarmingen en radiatoren om mijn werkplek lekker warm te krijgen. Ik heb gekeken in ons grote assortiment aan kachels en heb uiteindelijk gekozen voor de Eurom E-convect 500 watt. Deze heb ik aan de muur geschroefd waardoor de verwarming ook niet veel plek in mijn kantoor inneemt. Nu is mijn werkplek helemaal winterklaar.

 

Geplaatst op 19 Oktober 2015

https://www.ts24.nl//images/blog/stagiair_wilmer/Banner_stagiair_Wilmer_blog.jpg

Deel deze blog

Stuur deze blog via e-mail Deel deze blog op Facebook Deel deze blog op Twitter Deel dit blog op Google Plus Deel dit blog op Google Plus

Opmerkingen

Plaats je opmerking

Dit vind je misschien ook leuk

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies en top service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd
  • Afhalen bij jou in de buurt

"Geld moet rollen, anders hadden ze het wel vierkant gemaakt"

Benjamin - Financieel Mastermind

Heb je vragen over je bestelling, of komt je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.