Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

TS24 Kleipad Getest door Jeroen Kuivenhoven

 

Getest: TS24 kleipads

Enige tijd geleden schreven wij een test uit onder fanatieke poetsers in onze klantenkring. In ons assortiment hebben we namelijk zogenaamde kleipads opgenomen en we wilden heel graag weten of onze klanten net zo enthousiast zijn als wij. Professioneel auto detailer Jeroen Kuivenhoven doet hieronder zijn verhaal.

Beste collega-poetsers, beste consumenten. Er is mij gevraagd een review te schrijven over een geheel nieuw en tijdsbesparend product. Daarnaast zou het ook nog eens een beter resultaat moeten opleveren. Waar hebben we het dan over? Over kleipads, een nieuw alternatief voor de bekende detailing klei.

Als het om poets-, polijst- en detailingproducten gaat ben ik een zeer kritisch persoon. Ik moet er dagelijks mee werken en heb een hekel aan producten die niet werken. Er zijn gelukkig ook producten die wel goed werken, zoals zou moeten.

De TS24 kleipads heb ik zowel excentrisch als concentrisch getest. Ik heb hiervoor een Rupes Bigfoot 21E gebruikt en een Fein WPO13-15 op maximaal 1500 toeren.

Getest: TS24 kleipads

Mijn ervaringen met de TS24 Kleipad

Toen ik het pakketje van TS24 geleverd kreeg viel mij meteen op dat de kleipad zeer zorgvuldig verpakt was. De pad zat in een plastic zakje, met op de kleipad zelf een foliebescherming. De folie gaat er supergoed af en, heel handig, is herbruikbaar.

Allereerst heb ik de pad voor gebruik goed natgespoten. Ik heb dit met warm water uit een spuitfles gedaan. Vervolgens heb ik het te behandelen paneel van de auto natgespoten en ben aan de slag gegaan. Ik heb de polijstmachine op de laagste stand laten draaien en dit vervolgens langzaam opgebouwd. De kleipad verwijdert echt veel beter vervuiling en teerplekken dan normale klei en ook nog eens bijzonder snel. Erg prettig: de kleipad laat geen krassen achter in zwarte en donkere lakken.

Al met al vind ik de kleipad een super goed product, wat vanaf nu zeker tot mijn standaard poetsuitrusting zal behoren. Ik heb ondertussen zo'n vijf auto's gedaan met één kleipad en de pad houdt zich bijzonder goed.

Over Jeroen

Getest: TS24 kleipads

Jeroen heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. In het dagelijks leven is hij autodetailer en werkt hij voornamelijk met C.Quartz Ceramic Coating. Op zijn veertiende is hij begonnen met auto's wassen voor anderen. Het polijsten interesseerde hem al snel, omdat hij altijd zocht naar een nog mooier resultaat. Zijn interesse ging van kwaad tot erger, wat er toe heeft geleid dat Jeroen nu kan leven van zijn hobby. Het polijsten doet hij altijd op het hoogst haalbare niveau. Zoals hij zelf zegt: 'Ik doe het goed of liever niet!'.

Het resultaat van de kleipad zie je hiernaast.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen 053-4283600. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 08 Juli 2015

https://www.ts24.nl/images/blog/kleipads/header-kleipad-getest.jpg

Deel deze blog

Opmerkingen

Plaats je opmerking

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vind je er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf je afleverdag en tijd

"Een ruim aanbod en 10 jaar garantie"

Westinghouse Lighting - Leverancier van plafondventilatie

Heb je vragen over je bestelling, of kom je er niet uit met je product? Vind hier het antwoord op je vraag, of bel met onze klantenservice.